Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Inhousemiddag traineeprogramma voor wetgevings- en overheidsjuristen

Tijdens deze inhousemiddag leer je meer over de 2-jarige duale juridische masteropleiding aan de Academie voor Wetgeving en de Academie voor Overheidsjuristen.

24
jan

De Academie voor Wetgeving en de Academie voor Overheidsjuristen organiseren gezamenlijk een inhousemiddag over de traineeopleidingen tot wetgevingsjurist en overheidsjurist. In deze traineeopleidingen leer je het vak in de theorie en in de praktijk bij één van de ministeries, de Raad van State of de Tweede Kamer.

Programma

Tijdens deze middag krijg je informatie over de opzet en inhoud van beide traineeopleidingen en vertellen we je alles over de selectieprocedure. Ook vertelt een directeur Juridische Zaken van een ministerie over het vak in de praktijk en delen trainees hun ervaringen met de opleidingen en het werk. Tijdens de borrel na afloop kan je vragen stellen aan de trainees en de staf van de Academies.

Workshop

In een workshop ga je zelf aan de slag. Zo kun je ervaren welke vaardigheden een rol spelen bij het werk van een wetgevingsjurist en een overheidsjurist.

Datum donderdag 24 januari 2019
Tijd 13.00 – 17.00 uur, aansluitend borrel
Locatie Academiegebouw, Lange Voorhout 62, Den Haag

Aanmelden

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar academie@acwet.nl en vermeld daarin je naam en telefoonnummer. Meer informatie over de traineeopleidingen vind je ook op de website van de Academie.

Volg Werken voor Nederland op social media

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon