Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Studentendag Financiën

Tijdens de Studentendag draaien 50 academici in de laatste fase van hun studie een dag mee. Zo leer je het ministerie van Financiën van binnenuit kennen.

16
nov

Elk derde donderdag in november organiseert het ministerie van Financiën de Studentendag voor 50 academici in de laatste fase van hun studie. Op deze dag krijg je een unieke kans om het ministerie van binnenuit te leren kennen. Je draait een dag mee, wordt door enthousiaste medewerkers begeleid en ontmoet de minister en de staatssecretaris van Financiën.

Programma

Tijdens de Studentendag werk je aan een echte case, met alle media-aandacht die daarbij hoort. En je maakt kennis met het ministerie van Financiën: een jonge organisatie waarin nieuw talent direct wordt beloond met een flinke dosis verantwoordelijkheid.

Na de opening van de Studentendag door de minister en een korte presentatie over werken bij Financiën, ga je met een team aan de slag om een advies te schrijven. Hiervoor kun je door het hele gebouw informatie inwinnen bij de medewerkers van Financiën. Zo krijg je een goed beeld van een alledaagse werkdag bij het ministerie. Na een middag hard werken presenteer je je advies aan de staatssecretaris. Vervolgens wordt de dag afgesloten met een borrel waar ook medewerkers en leidinggevenden aanwezig zijn om je meer informatie te geven over werken bij Financiën. Bekijk de impressie van de Studentendag 2016.

Locatie het ministerie van Financiën, Korte Voorhout 7, Den Haag
Datum 16 november 2017

Aanmelden

Je kunt je tot 1 november 2017 aanmelden voor de Studentendag. Stuur een e-mail naar recruitment@minfin.nl met daarbij je cv en motivatie. Op basis hiervan nodigen we 50 studenten uit.

Volg Werken voor Nederland op social media

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon