Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Traineeplaza 2018

Ben jij een hbo- of wo-student en wil je na je studie aan de slag als trainee bij de Rijksoverheid? Kom dan naar Traineeplaza 2018 en maak kennis met alle traineeprogramma’s.

01
mrt

Werk en opleiding op hoog niveau

Werken bij de Rijksoverheid is werken voor Nederland. Werk dat ertoe doet. Denk aan cybersecurity, bescherming van persoonsgegevens en de veiligheid en leefbaarheid van Nederland. De belangen en uitdagingen zijn groot. Daarom trainen wij de beste ICT’ers, technici, financials en andere starters om deze uitdagingen aan te gaan en hebben wij verschillende interessante traineeships op hbo- en wo-niveau.

Maak kennis met alle traineeprogramma’s

Tijdens Traineeplaza ontdek je welke traineeprogramma’s de Rijksoverheid heeft en krijg je een voorproefje van wat de verschillende trajecten inhouden. Maak kennis met bijvoorbeeld het Rijkstraineeprogramma, of laat je voorlichten over het Financial Traineeship of de mogelijkheden van een traineeship bij de Europese Unie. Bekijk het overzicht van alle traineeships. Sluit je aan bij presentaties, workshops, speeddates, bezoek de informatiemarkt en maak een praatje met huidige trainees. Je kunt je LinkedIn-profiel laten checken en onze fotograaf staat klaar voor het maken van een profielfoto.

Facebook live sessies

Tijdens Traineeplaza zitten trainees voor je klaar om je via Facebook Live te vertellen over hun ervaringen én om jouw vragen over het traineeship te beantwoorden:

10.30 – 11.00 Audit Traineeship
12.00 – 12.30 Rijkstraineeprogramma
14.00 – 14.30 Rijkswaterstaat Traineeship
16.30 – 17.00 Rijks ICT Traineeprogramma

Stel je vragen tijdens de live sessies via de Facebookpagina.

Locatie Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
(pendelbussen vanaf Station Den Haag Centraal, busplatform)
Datum 1 maart 2018
Tijd 10.00 – 17.00 uur

Volg Werken voor Nederland op social media

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon