Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Traineeplaza 2019

Ben jij een hbo- of wo-student en wil je op hoog niveau werk met opleiding combineren? Maak dan kennis met alle traineeprogramma’s bij de Rijksoverheid tijdens Traineeplaza 2019. Of je nu een technische, financiële, juridische of ICT-opleiding doet, voor bijna elke studierichting is er een traineeship.

04
mrt

Programma

Tijdens Traineeplaza ontdek je welke traineeprogramma’s de Rijksoverheid heeft en krijg je een voorproefje van wat de verschillende trajecten inhouden. Sluit je aan bij presentaties, workshops, speeddates, bezoek de informatiemarkt en maak een praatje met huidige trainees. Je kunt je LinkedIn-profiel laten checken en onze fotograaf staat klaar voor het maken van een profielfoto.

Bekijk het overzicht van alle traineeships.

Waar en wanneer

Datum 4 maart 2019
Locatie Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
Tijd 10.00 – 17.00 uur

Routebeschrijving naar Fokker Terminal. Vanaf Station Den Haag Centraal, busplatform rijden er pendelbussen

Meld je aan

Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan.

Ben je geïnteresseerd in onze traineeships, maar kun je er om wat voor reden dan ook niet bij zijn? Volg dan onze livestream Traineeplaza op 4 maart vanaf 12.00 uur via Facebook, Instagram en Youtube.

Volg Werken voor Nederland op social media

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon