Angelo Goossens

‘Werk en mensen bij elkaar brengen: daar word ik blij van’
Angelo Goossens

Angelo Goossens
Recruiter SSC-ICT
SSC-ICT

Sinds 2017 actief als recruiter binnen de Rijksoverheid. Daarvoor een jarenlang trackrecord als interim recruiter, adviseur werving en selectie binnen corporate omgevingen en als ondernemer. Een 'family man' die nuchter in het leven staat.

Mailtjes en telefoontjes zijn natuurlijk belangrijk, maar kandidaten leert hij het liefst persoonlijk kennen. Want alles draait in het werk van Angelo Goossens om verbinding en contact. Als recruiter kijkt hij naar wat ICT’ers drijft en of dat goed matcht met de missie en visie van zijn werkgever, het Shared Service Center-ICT (SSC-ICT).


Het hoofd bieden aan krapte op de arbeidsmarkt

‘Goede ICT’ers zijn niet makkelijk te vinden in de huidige arbeidsmarkt, terwijl wij wel echt afhankelijk zijn van talentvolle mensen. SSC-ICT investeerde daarom de afgelopen jaren flink in arbeidsmarktcommunicatie. Door op social media en andere kanalen te laten zien hoe wij werken, wordt duidelijk dat we als organisatie behoorlijk informeel zijn. Maar ook hoeveel vrijheid je bij ons hebt en hoe zelfstandig je hier werkt. Daardoor zijn we goed in staat om talent te vinden. En hebben we echt een onvindbare specialist nodig? Dan ga ik actief sourcen. Op die manier kan ik mensen met enthousiasme vertellen over de mogelijkheden die onze organisatie te bieden heeft en of die aansluiten bij de wensen en ambities van deze specialisten.

Informeel en benaderbaar

Profielen opstellen in overleg met de manager, een pakkende vacaturetekst schrijven, sollicitatiegesprekken voeren: het komt allemaal voorbij op een gemiddelde werkdag. In gesprekken met kandidaten houd ik het graag luchtig. Het mag nooit een verhoor zijn, ik wil altijd een echt gesprek. Zo gaan we binnen SSC-ICT immers ook met elkaar om. Ik bel elke kandidaat even op voordat we een sollicitatiegesprek plannen. Dan weet ik beter of een vervolggesprek zin heeft en of wij aan de randvoorwaarden van de kandidaat kunnen voldoen. Denk aan salaris of reistijd. Andersom vind ik het ook belangrijk dat (potentiële) kandidaten mij weten te vinden. Mensen mogen mij altijd bellen, mailen of appen.

Je eigen pad uitstippelen

ICT’ers die graag de mouwen opstropen en die bereid zijn zelf dingen te regelen en organiseren, daar ga ik graag mee in gesprek. Want SSC-ICT is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar nog veel winst te halen is. Dat betekent dat er ruimte is voor mensen die hun eigen ontwikkelpad willen uitstippelen en nieuwe uitdagingen willen oppakken.’

Angelo is bereikbaar via telefoonnummer: 06- 11 21 07 52. Je kunt hem ook mailen.

Ik werk voor Nederland

Dat maatschappelijk belang maakt mijn werk heel spannend: er mag niets op straat komen te liggen

Mark van Uffelen

Technical lead Security Operations Center (SOC)
SSC-ICT

Onze domain controllers zijn de basis van de IT-infrastructuur

Michelle Hamar de la Brethonière

System engineer Active Directory
SSC-ICT

Nieuwe beheerservers publiceer ik in het beheerportaal

Timo van Scheltinga

Beheerder SCCM en beheerportaal
SSC-ICT

Ik zorg dat 60.000 mailboxen beveiligd zijn

Martijn Veldman

Senior System Engineer Messaging Services
SSC-ICT

Straks is er 1 monitoringstool voor alle beheerders van SSC-ICT

Benjamin Harmsen

Monitoringspecialist
SSC-ICT

Een datacenter met meer impact vind je niet

Brian Brudet

Netwerk engineer
SSC-ICT

Ik wil krachten bundelen om op een hoger niveau te komen

Paul Slats

Domeinarchitect
SSC-ICT

Ik ben spin-in-het-web op 1100m2 datavloer

René Konincks

Teamleider van Environmental Services
SSC-ICT

Blijven leren is als security analist erg belangrijk. De techniek raast voort

Arvind Binda

Security analist Security Operations Center (SOC)
SSC-ICT

Je kunt je ambities bij SSC-ICT waarmaken

Girish Kalloe

Servicedeskmedewerker
SSC-ICT

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon