Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

De ontdekking van procurement

Jong talent gezocht voor procurement bij het Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat en Defensie

Met wie sluit je contracten voor het behoud van musea, paleizen en gevangenissen? Hoe kies je de bouwer van een nieuwe tunnel? Hoe komt de Koninklijke Marine aan nieuwe schepen voor de bestrijding van piraterij? Dit zijn vragen waar inkopers van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB), Rijkswaterstaat (RWS) en Defensie (DEF) dagelijks mee te maken hebben.

Van weggebruikers tot militaire missie

Procurement voor de Rijksoverheid gaat verder dan het zoeken naar de goedkoopste deal. Inkopers maken strategische keuzes die impact hebben op de maatschappij. Ze moeten rekening houden met de belangen van gebruikers, zoals weggebruikers, militairen op missie of de bewoners van gebouwen. Ze werken samen met de markt en met kennisinstituten om innovatieve oplossingen te vinden en de nieuwste technologie in te kunnen zetten. En ze bewaken publieke waarden als duurzaamheid, integriteit en eerlijke concurrentie.

Andere traineeships

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon