Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent
werkenvoornederland.nl

Trainee bij Rijkswaterstaat

Het traineeship van Rijkswaterstaat duurt 18 maanden waarin je 3 keer 6 maanden op een andere plek binnen Rijkswaterstaat werkt. Je werkt niet alleen binnen verschillende vakgebieden, ook volg je een uitgebreid opleidingsprogramma.

Binnen de verschillende vakgebieden kun je ervaring opdoen in projectmanagement, bijvoorbeeld als omgevingsmanager, contractmanager of risicobeheerser. Of je specialiseert je op het gebied van techniek, informatievoorziening, inkoop of financiën. Daarnaast volg je een uitgebreid opleidingsprogramma waarin we je begeleiden in je (persoonlijke) ontwikkeling.

Profiel

  • Je hebt een bachelor- of masterstudie afgerond op het gebied van (civiele) techniek, ICT, duurzaamheid en milieu, inkoop, water of verkeersmanagement.
  • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring.
  • Je hebt je tijdens of na je studie aantoonbaar geïnteresseerd in het werkveld van Rijkswaterstaat.

Behoren bovendien netwerken, ondernemerschap en lef tot jouw vaardigheden en ben je zo flexibel dat je gedurende het programma op verschillende plekken in Nederland aan de slag kan? Dan bieden wij een uitdagende plek voor jou als trainee!

Arbeidsvoorwaarden

Als trainee start je in schaal 10.0, dus met een salaris van € 2.519 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Je sollicitatie voor het Rijkswaterstaat Traineeship bestaat uit 3 stappen: een videosollicitatie, een e-assessment en een selectiedag. Per stap kijken we of je past in het profiel. Lees meer over de sollicitatieprocedure.