Traineeplaza 2023

Ben jij net afgestudeerd (hbo, wo) of doe je dat binnenkort? Overweeg jij een carrière bij de Rijksoverheid, maar weet je nog niet goed wat bij je past? Kom dan 8 maart naar Traineeplaza in Den Haag en maak kennis met de verschillende traineeships bij de Rijksoverheid. 

Ontmoet onze trainees real life

Eindelijk elkaar weer echt ontmoeten en geïnspireerd worden? Dat kan 8 maart in de Fokker Terminal Den Haag tijdens Traineeplaza. Hét event waar je alles te weten komt over de verschillende traineeships bij de Rijksoverheid. Dat wil jij toch niet missen? Ga face to face in gesprek met huidige trainees en stel ze al jouw vragen. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat je kunt verwachten als trainee bij de Rijksoverheid.

Livestream: Lukt het je 8 maart echt niet om naar Den Haag te komen? Log dan in vanuit je eigen omgeving. Wij nemen je via een livestream de hele dag mee in de wereld van de traineeships bij de Rijksoverheid. 

Wat is er te doen

Er zijn weer allerlei toffe workshops en presentaties en is er een informatiemarkt met stands waar je kennis kan maken met alle traineeships bij de Rijksoverheid. Een overzicht van de deelnemers vind je op deze pagina. Op de informatiemarkt maak je kennis met andere traineeships en ga je direct in gesprek met huidige trainees. En vergeet niet om tijdens de lunch te netwerken.

En last but not least: televisiepresentatrice en voormalig nieuwslezeres Merel Westrik is deze dag onze razende reporter. Zij helpt antwoorden te vinden op al jouw vragen.

Aanwezig tijdens Traineeplaza 2023

Mijn afdeling is de spin in het web tussen inspecteurs, de politiek en de buitenwereld

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon