Traineeplaza 2021

Ben jij net afgestudeerd of doe je dat binnenkort? Overweeg jij een carrière bij de Rijksoverheid, maar weet je nog niet goed wat bij je past? Kom dan naar Traineeplaza op 1 maart 2021 en maak kennis met de verschillende traineeships bij de Rijksoverheid. 

Programma

Deze editie van Traineeplaza vindt geheel online plaats. Vanuit je eigen omgeving kun jij inloggen en word je gedurende de dag meegenomen door onze huidige trainees in de wereld van de traineeships bij de Rijksoverheid. Je kunt met ze chatten en ze al jouw vragen stellen.

Op het digitale eventplatform heb je de mogelijkheid om zowel 1 op 1 gesprekken te voeren met een trainee of een recruiter, als een Q&A sessie te volgen waar al jouw vragen beantwoord worden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om diverse workshops, masterclasses en presentaties te volgen, die door de verschillende traineeships worden gegeven. De dag start om 10.00 uur en we sluiten af om 16.00 uur. Je kunt in en uitloggen wanneer het jou uitkomt. De verschillende traineeships geven hun presentaties en workshops verspreid over de dag. Zo hoef jij niets te missen!

Na je aanmelding ontvang je informatie over hoe de dag er verder uit gaat zien en wanneer het traineeship aan bod komt die jouw interesse heeft. 

De volgende traineeships zijn aanwezig op Traineeplaza 2021:

Traineeships bij de Rijksoverheid

Wil jij na je WO-studie een traineeship volgen? En wil je tegelijkertijd bijdragen aan een mooier en beter Nederland? Dan is een traineeship bij de Rijksoverheid misschien wat voor jou. Jaarlijks starten er meer dan 250 ambitieuze trainees, verdeeld over ruim vijftien traineeships. De meeste traineeships duren twee jaar, waarin je binnen meerdere opdrachten zowel werkt als leert en de basis legt voor je verdere carrière. Waar en hoe je dat gaat doen, bepaal je grotendeels zelf. Je kijkt binnen bij verschillende Rijksorganisaties, waar je veel eigen verantwoordelijkheid hebt en bezig bent met maatschappelijke thema’s als veiligheid, leefbaarheid en klimaat. Ook kun je kiezen uit een ruim aanbod aan opleidingen, om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen in de richting die jij wil. Zo start je je carrière goed! Als trainee werk je 36 uur per week en start je bijna altijd met een salaris van ongeveer 2700 euro bruto per maand. Daarnaast krijg je een individueel keuzebudget dat je meer vrijheid geeft ten aanzien van het moment van uitbetaling van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Ook zijn er veel sociale activiteiten, waardoor er altijd een goede afwisseling is tussen werken voor de Rijksoverheid, leren en ontspannen. Werken voor de Rijksoverheid is werken voor Nederland. Meer weten? werkenvoornederland.nl/starters

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon