Tech event @Rijksoverheid #architectuur

Wil jij weten hoe het is om als architect bij de Rijksoverheid te werken en de informatietechnologie van 18 miljoen mensen te verbeteren? Ontdek het bij ons online event op dinsdag 11 juni van 15:00 tot 16:30 uur. Ben je verhinderd? Meld je dan ook aan en ontvang de terugkijklink.

Laat je inspireren

  • Luister naar interessante verhalen uit de dagelijkse praktijk bij de rijksorganisaties.
  • Stel online live vragen aan architecten van diverse organisaties van de Rijksoverheid.
  • Volg het rondetafelgesprek, waar verschillende architecten met elkaar in gesprek gaan over actuele thema’s binnen hun vakgebied.
  • Laat je verrassen door de vele carrièremogelijkheden op standplaatsen door heel Nederland.
  • Maak gebruik van de gelegenheid om ook na het event laagdrempelig in contact te komen met de organisaties die zich presenteren.

Programma

15:00 Welkomstwoord door Benita Brouwer
15:10 Presentatie door Robert Bennis, enterprise architect bij Rijkswaterstaat, stel na afloop je vragen
15:35 Rondetafelgesprek met Freek van Teeseling van het Openbaar Ministerie, Martin van Capelleveen van de Belastingdienst en Roland Verdonk van IVO Rechtspraak
16:15 Eindvraag voor alle sprekers en uitslag Mentimeter
16:30 Afsluiting

Dit kun je verwachten

Robert Bennis, enterprise architect bij Rijkswaterstaat, is deze keer de keynote-spreker. Na zijn presentatie over de inhoud van zijn werk en wat hem aantrekt in werken bij Rijkswaterstaat volgt een rondetafelgesprek. Hiervoor schuiven Freek van Teeseling, enterprise architect bij het Openbaar Ministerie, Martin van Capelleveen, lead ICT architect bij de Belastingdienst, en Roland Verdonk, teamlead architecten bij IVO Rechtspraak, aan tafel.  Aan de orde komen onder meer hoe je werkdag als architect bij de Rijksoverheid eruitziet en de voordelen van de arbeidsvoorwaarden van de Rijksoverheid. Heb je vragen? Via onze live chat kun je ze aan de sprekers stellen. 

Waar en wanneer

Datum dindsdag 11 juni 2024
Tijd  15:00 - 16:30 uur
Locatie  Online 
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon