Tech event @Rijksoverheid #architectuur

Als IT-architect bij de Rijksoverheid verbeter jij de informatietechnologie voor 17 miljoen Nederlanders. Je stelt de kaders op en ontwikkelt beleid voor de inzet van technologie en systeemontwikkeling. Wil jij weten hoe het is om bij ons te werken? Dan mag je het volgende Tech event @Rijksoverheid op 24 november 2021 niet missen. Lees hier wat je kunt verwachten.

Laat je inspireren

  • Luister naar interessante verhalen uit de dagelijkse praktijk bij de Rijksoverheid
  • Volg het rondetafelgesprek met architecten van verschillende rijksorganisaties
  • Stel online live vragen 
  • Laat je verrassen door de vele carrièremogelijkheden op werkplekken door heel Nederland

Online presentaties

We starten met online presentaties over het vakgebied architectuur bij 2 rijksorganisties. Heb je vragen? Stel ze gerust tijdens de live chat aan de sprekers. Hierna volgt een rondetafelgesprek  met IT-architecten van verschillende rijksorganisaties die laten zien wat ze jou kunnen bieden en elke vacatures momenteel open staan.

Programma

Het Tech event vindt in de ochtend plaats. Binnenkort volgen de tijden en meer informatie over de inhoud van het programma. Je kunt je nu alvast aanmelden voor een ticket. Dan ontvang je automatisch voor aanvang een e-mail met een link waarmee je het event kunt bezoeken.

Bekijk de terugblik op deze Tech events

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon