Tijdelijk niet beschikbaar

Woensdag 27 januari 2021 tussen 7:00 en 9:00 uur is het vanwege onderhoud niet mogelijk te solliciteren op vacatures. Daarnaast is het niet mogelijk om je aan te melden voor de vacaturemailing. 

Tech event @Rijksoverheid #development #online

Apps gericht op de bestrijding van het coronavirus. Tools om illegale praktijken in de gaten te houden. Applicaties die belastingfraude aanpakken. Als developers en testers ergens impact hebben, dan is het wel bij de Rijksoverheid. Wil jij weten hoe het is om als front-end of back-end developer te bouwen aan een optimaal functionerende Rijksoverheid? En ben je benieuwd wat jij bij de rijksorganisaties kunt doen met bijvoorbeeld Java, Angular, C#.NET en Python? Dan mag je het Tech event @Rijksoverheid #development #online op 21 januari 2021 niet missen.

Laat je inspireren

  • Luister naar interessante verhalen uit de dagelijkse praktijk bij de Rijksoverheid;
  • Stel vragen aan developers en testers uit alle hoeken van de Rijksoverheid;
  • Bekijk pitches van verschillende deelnemende rijksorganisaties: IVO Rechtspraak, de Politie, het Ministerie van Justitie en Veiligheid (IND en JUSTID), Sociale Verzekeringsbank en de Overheidsdatacenter Noord;
  • Laat je verrassen door de vele carrièremogelijkheden op standplaatsen door heel Nederland.

Voor wie?

Developers en testers die willen weten hoe het is om bij de Rijksoverheid te werken.

Presentaties

Dit Tech event is gericht op het vakgebied development. Het gaat om 12.00 uur van start met een welkomstwoord van Emilie Adegeest, projectmanager Rijksbrede I-Arbeidscommunictie. Dagvoorzitter Anton de Ruiter, vakcoördinator Java bij de Belastingdienst, neemt het stokje van haar over. Daarna volgen presentaties van DICTU (Dienst ICT Uitvoering) en de Belastingdienst.

Heb je vragen? Stel ze gerust in de chat aan de sprekers. Tijdens de daaropvolgende pitches van verschillende rijksorganisaties kom je te weten wat ze jou kunnen bieden en welke vacatures momenteel open staan.

Programma

11.45 inloop en online aanmelden
12.00 welkomstwoord door Emilie Adegeest (ministerie van BZK) en Anton de Ruiter (Belastingdienst)
12.10 voorbeeld uit de praktijk - Chris van Riet van DICTU
12.40 voorbeeld uit de praktijk - Peter ten Zeldam van de Belastingdienst
13.10 pitches van de deelnemende rijksorganisaties
13.30 einde

Na afloop kennismaken

Wil je na het Tech event nog meer weten of nader kennismaken met een van de rijksorganisaties? Geef dit dan aan in de mail die je ontvangt na afloop van het event en wij nemen contact met je op voor een vervolggesprek.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon