Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Tweakers voor Nederland

Peter Ramaekers

Peter Ramaekers

Luitenant-kolonel bij de Koninklijke Luchtmacht - Ministerie van Defensie

Aalderd Bouwman

Aalderd Bouwman

senior applicatieontwikkelaar - Rechtspraak

Robert Bennis

Robert Bennis

Domeinarchitect kantoorautomatisering en telefonie - Rijkswaterstaat

ICT’ers stoppen na hun werk niet met hun vak. Ze houden van technologie. Praten er graag over en delen hun kennis en ervaring met elkaar. Dat doen ze niet alleen op hun werk maar ook op internetfora, zoals Tweakers.net. Daar bespreken ze de laatste IT-trends. Want deze ICT’ers – tweakers – zijn 24 uur per dag online en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We vonden 6 actieve tweakers die werken bij de Rijksoverheid. Bij onderdelen van Defensie, Rijkswaterstaat, de Belastingdienst en Justitie en Veiligheid. Op werkplekken waar gewerkt wordt met de nieuwste IT-trends aan security, cybercrime, privacy, big data en de cloud. Dat is smullen voor ICT’ers. En daar vertellen ze hier graag over. De eerste drie verhalen staan hieronder. De rest volgt snel.

Tweakers bij de Rijksoverheid aan het woord

Deze verhalen zijn gemaakt in samenwerking met Tweakers. Lees de interviews en stel op de website van Tweakers.net je vragen aan deze tweakers bij de Rijksoverheid.

tweakers.net
Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon