Webinar inkopen met impact

Wil jij weten hoe het is om als inkoper bij de Rijksoverheid te werken? Bezoek dan onze webinars over inkopen met impact. Het eerste online webinar met een inkijkje in de wereld van inkopen bij het ministerie van Defensie vindt plaats op 17 juni 2021.

Wat kun je verwachten?

  • Interessante informatie over inkopen voor Nederland en de impact daarvan
  • Inkijkje in de wereld van inkopen bij de Koninklijke Marine
  • Heldere uitleg over de voordelen van werken bij de Rijkoverheid
  • Interactief contact als je vragen hebt over bijvoorbeeld jouw mogelijkheden bij ons 

Inkopen bij de Rijksoverheid

Duurzame koffie voor gevangenissen, innovatieve sensoren op platformen in zee, technische hoogstandjes als drones voor onze veiligheid, circulaire fietsen en kantoormeubilair. Inkopen voor Nederland is inkopen met impact. Tijdens onze webinars maak je kennis met de inkopers van deze interessante inkooptrajecten. Bij dit eerste webinar in de reeks wordt de presentatie gegeven door Marc Hermsen, kapitein-luitenant ter zee, hoofd sectie Inkoop Maritieme Projecten bij de Defensie Materieel Organisatie (DMO) van het ministerie van Defensie. DMO is verantwoordelijk voor de aankoop van (wapen)systemen voor de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marechaussee.

Inhoud

De presentatie van Marc Hermsen gaat over de uitdagingen binnen de vaak complexe en omvangrijke materieelprojecten waar de inkopers van zijn team bij betrokken zijn. De sectie Inkoop Maritieme Projecten is gericht op contractvorming en contractmanagement in het kader van maritieme projecten. Het gaat hierbij zowel om nieuwe schepen of systemen, upgrades van bestaande schepen als om onderzoek en kennisopbouw. Bij veel van deze projecten is sprake van internationale samenwerking met partnerlanden.

Programma

13:55 Inloop
14:00 Presentatie Marc Hermsen, hoofd Inkoop Maritieme Projecten ministerie van Defensie
14:30 Vragen en antwoorden
14:50 Afsluiting
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon