Technisch specialist bij de Rijksoverheid

Werken als technisch specialist bij de Rijksoverheid betekent werken aan techniek voor Nederland. Van sluizen en bruggen tot gevechtsvliegtuigen en uiteenlopende gebouwen. Techniek vind je in de breedste vorm, is onmisbaar en blijft voortdurend in ontwikkeling. Je werkt samen met collega’s van verschillende rijksorganisaties én met de markt. Met elkaar buigen we de meest complexe vraagstukken om in innovatieve, duurzame, veilige, maatschappelijke en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Alle disciplines

Of je als civiel technicus werkt aan een afreminstallatie op een militair vliegveld of als elektrotechnisch specialist wil doorgroeien in de industriële automatisering; bij de Rijksoverheid kan je alle kanten op. En ook werktuigbouwkundigen, technisch managers, bouwkundigen, inspecteurs, project- en assetmanagers hebben we in huis, bij allerlei onderdelen door het hele land.

Voor alles een elektrotechnische oplossing bedenken
Foto van Arjen Miedema

Arjen Miedema
Adviseur elektrotechnische installaties

Wat wij je bieden

Heb je een technische achtergrond en wil je werken aan projecten in het belang van Nederland? Vind je het belangrijk om zelf de balans te kiezen tussen je werk en privé en wil je alle ruimte krijgen om je te ontwikkelen? Bij de Rijksoverheid kan het. Naast prima arbeidsvoorwaarden investeren we in jou met trainingen en opleidingen en bieden je, aanvullend op je salaris,  het Individueel Keuzebudget in de vorm van tijd en geld. Geïnteresseerd? Bekijk hieronder onze vacatures en lees meer over de praktijk van technisch specialisten bij de Rijksoverheid.

Ontdek wat jij kunt doen als technisch specialist bij de Rijksoverheid

Meer over deze organisaties

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon