Colofon

De site www.werkenvoornederland.nl is een uitgave van de Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR), UBR | Arbeidsmarkt. Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk, is een shared servicecenter voor de bedrijfsvoering binnen de Rijksoverheid. UBR | Arbeidsmarkt valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. 

UBR | Arbeidsmarkt is onder andere verantwoordelijk voor de rijksoverheidbrede arbeidsmarktcampagne. Je komt de Rijksoverheid tegen als werkgever op de websites www.werkenvoornederland.nl en www.werkenbijdeoverheid.nl. Maar ook op onze social mediakanalen, op landelijke arbeidsmarktbeurzen en -evenementen en via recruitment.

Het auteursrecht op de website wordt door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties uitdrukkelijk voorbehouden. Onder voorwaarde dat de bron wordt vermeld, mogen onderdelen van de inhoud van de website worden overgenomen.

Meer informatie over UBR | Arbeidsmarkt.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon