Colofon

Werkenvoornederland.nl is het arbeidsmarktcommunicatieplatform voor alle ministeries, organisaties en uitvoeringsinstanties van de Rijksoverheid. Je kent de Rijksoverheid - als werkgever - van onze pay-off Werken bij de Rijksoverheid is werken voor Nederland en van de campagne Ons land in jouw handen. Je komt ons tegen op deze site, op Werkenbijdeoverheid.nl en op onze socialmediakanalen LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en Reddit. Je ontmoet ons op arbeidsmarktbeurzen, jobevents en via recruitment.

Gedragscode op social media

We nodigen iedereen uit om te reageren en mee te praten op onze socialmediakanalen. Eén voorwaarde: houd je aan de gedragscode. Heb respect voor elkaar en elkaars mening. Houd het netjes -  discriminerende, beledigende of onfatsoenlijke taal tolereren we niet: je reactie of post kan worden verwijderd. Spam verwijderen we sowieso. Deel geen privégegevens en schend de privacy van anderen niet. Bedreigende taal? We schromen niet om aangifte te doen. Houd je je herhaaldelijk niet aan de gedragscode, dan blokkeren we je op onze socialmediakanalen.

Auteursrecht

De site Werkenvoornederland.nl is een platform van Organisatie en Personeel Rijk (O&P Rijk)| Arbeidsmarkt. O&P Rijk is de hr-dienstverlener voor de Rijksoverheid en onderdeel van DG Vastgoed en Bedrijfsvoering Rijk van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Meer informatie: O&P Rijk | Arbeidsmarkt.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon