Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Over de Rijksoverheid

Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken? Lees hier meer over de organisatie, de arbeidsvoorwaarden en hoe je kan kennismaken met ons. En lees de enthousiaste verhalen van onze mensen die over hun werk bij de Rijksoverheid vertellen.

Wat is de Rijksoverheid

De overheid en de Rijksoverheid zijn niet hetzelfde. Lees meer over de verschillende overheden en over de organisaties van de Rijksoverheid.

Arbeidsvoorwaarden

Zowel met een mbo- en hbo-diploma als met een universitaire studie kun je bij de Rijksoverheid terecht. De Rijksoverheid kent goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden die flexibel inzetbaar zijn. Ook word je aangemoedigd jezelf te blijven ontwikkelen en kent het Rijk uitstekende regelingen voor studieverlof en -vergoedingen.

Agenda

Wil je kennismaken met de Rijksoverheid en ben je nieuwsgierig waar je ons de komende maanden kunt ontmoeten? Bekijk dan het overzicht van alle evenementen.

Ik werk voor Nederland

Bij de Rijksoverheid werken ruim 90.000 mensen. Jong en oud en verspreid over een groot aantal vakgebieden. Door heel Nederland. Ze hebben één ding gemeen: ze willen serieus werk maken van ons land. Hier vertellen ze zelf waarom hun werk zo boeiend is.

Diversiteit en inclusie

Werken aan een beter Nederland, betekent werken aan een diverse en inclusieve Rijksoverheid waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon