Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Agenda

Mbo-, hbo-, of universitair opgeleid, voor alle niveaus heeft de Rijksoverheid passende vacatures. Wil jij kennismaken met de Rijksoverheid en jouw mogelijkheden ontdekken? Bezoek dan open dagen of beurzen waar wij aanwezig zijn. Of neem deel aan een summerschool of meeloopdag. Bekijk hier het overzicht voor de komende maanden.

Maart 2020

02
mrt

Amsterdam Career Days

Amsterdam Career Days is hét moment voor oriënterende studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit van Amsterdam om een kijkje te nemen in de keukens van grote werkgevers, zoals de Rijksoverheid.

02
mrt

Traineeplaza 2020

Ben jij een hbo- of wo-student en wil je aan de slag als trainee bij de Rijksoverheid? Kom dan naar Traineeplaza 2020 en maak kennis met alle traineeprogramma’s.

06
mrt

Amsterdam Career Days

Amsterdam Career Days is hét moment voor oriënterende studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit van Amsterdam om een kijkje te nemen in de keukens van grote werkgevers zoals de Rijksoverheid.

07
mrt

Wervingsdag Detentiecentrum Schiphol

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken? En serieus geïntereseerd in onze openstaande vacatures? Kom dan zaterdag 7 maart 2020 naar de wervingsdag van Detentiecentrum Schiphol.

10
mrt

Career Expo Wervingsdagen TU Eindhoven

Ben jij student aan de TU Eindhoven? En wil jij weten waar je met je technische kennis na je studie aan de slag kunt? Maak dan eens kennis met de mogelijkheden bij de Rijksoverheid tijdens de Career Expo, onderdeel van de Wervingsdagen TU Eindhoven.

11
mrt

Economenbootcamp

Wil jij weten wat je met je economische master bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunt doen op nationaal of internationaal gebied? En wil je erachter komen wat de Rijksoverheid als werkgever te bieden heeft? Meld je dan aan voor de Economenbootcamp op 11 maart 2020.

12
mrt

Inhouse Experience Rijks I-Traineeship

Benieuwd naar wat het inhoudt om Rijks I-trainee te zijn? Wil je meer te weten komen over de 3 tracks: ICT, Data en Cyber? Kom dan 12 maart naar de Inhouse Experience in Den Haag.

17
mrt

Bèta Business Days

Volg jij een studie bij de faculteit Science en Engineering aan de Rijksuniversiteit Groningen? Kom dan naar de Bèta Business Days op 17 en 18 maart  en oriënteer je op jouw toekomst na je studie.

18
mrt

Bèta Business Days

Volg jij een studie bij de faculteit Science en Engineering aan de Rijksuniversiteit Groningen? Kom dan naar de Bèta Business Days op 17 en 18 maart  en oriënteer je op jouw toekomst na je studie.

25
mrt

Future Tech

Ben je benieuwd naar welke processen, tools en technieken de wereld van IT veranderen? Dan is Future Tech echt iets voor jou. In de stand van de Rijksoverheid ontmoet je onze experts die je vertellen wat deze ontwikkelingen voor hun rijksorganisatie betekenen.

Meer over de Rijksoverheid

Ontdek wat de Rijksoverheid nog meer te bieden heeft.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon