Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Agenda

Nieuwsgierig naar wat er de komende maanden op het programma staat? Bekijk hier het overzicht van alle evenementen.

Juli 2019

01
jul

ICT Meet-up starters

De ICT starters Meet-up is speciaal voor ICT’ers met maximaal 3 jaar werkervaring, die interesse hebben in werken bij de Rijksoverheid. Ben jij dat? Dan kun je op een laagdrempelige manier kennismaken en van gedachte wisselen met vakgenoten bij het Rijk. Het is geen groots evenement met pitches en presentaties, gewoon een informeel kopje koffie en een goed gesprek.

01
jul

Summercourt rechter en officier van justitie

De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie openen deze zomer opnieuw hun deuren. Tijdens de Summercourt krijgen 80 maatschappelijk betrokken rechtenstudenten een week lang de kans een kijkje te nemen in de keuken van het werk van de rechter en de officier van justitie.

02
jul

ICT Meet-up Amsterdam

Na het succes van vorig jaar worden ook dit jaar weer de ICT Meet-ups georganiseerd. De Werken voor Nederland ICT meet-ups zijn speciaal voor ICT’ers met interesse in werken bij de Rijksoverheid. Je kunt op een laagdrempelige manier kennismaken en van gedachten wisselen met vakgenoten van verschillende rijksorganisaties. Het is geen groots evenement met pitches en presentaties, maar gewoon een informeel kopje koffie en een goed gesprek met ICT’ers bij de Rijksoverheid.

22
jul

Summerschool Joint Sigint Cyber Unit

Boek nu de vakantie van je leven. De Joint Sigint Cyber Unit (JSCU) van de AIVD en MIVD organiseert van 22 juli tot en met 2 augustus 2019 een nieuwe Summerschool. Dit is jouw kans om een exclusief inkijkje te krijgen in het werk van beide organisaties én hiervan te leren.

Meer over de Rijksoverheid

Ontdek wat de Rijksoverheid nog meer te bieden heeft

Wat is de Rijksoverheid

De overheid en de Rijksoverheid zijn niet hetzelfde. Lees meer over de verschillende overheden en over de organisaties van de Rijksoverheid.

Arbeidsvoorwaarden

Zowel met een mbo- en hbo-diploma als met een universitaire studie kun je bij de Rijksoverheid terecht. De Rijksoverheid kent goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden die flexibel inzetbaar zijn. Ook word je aangemoedigd jezelf te blijven ontwikkelen en kent het Rijk uitstekende regelingen voor studieverlof en -vergoedingen.

Ik werk voor Nederland

Bij de Rijksoverheid werken ruim 90.000 mensen. Jong en oud en verspreid over een groot aantal vakgebieden. Door heel Nederland. Ze hebben één ding gemeen: ze willen serieus werk maken van ons land. Hier vertellen ze zelf waarom hun werk zo boeiend is.

Diversiteit en inclusie

De Rijksoverheid vindt het belangrijk om het maatschappelijk verantwoord werkgeverschap (MVW) concreet in te vullen. Daarom maakt het Rijk al langere tijd werk van de instroom van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon