Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Starters

Geef je carrière een kickstart bij de Rijksoverheid. De uitdagingen voor Nederland zijn groot. Daarom heeft de Rijksoverheid de beste ICT’ers, technici, financials, juristen en andere starters nodig om deze uitdagingen aan te gaan.

20
jun

ICT inhouse experience

Ben jij 3e- of 4e-jaars hbo- of wo-student techniek, ICT of informatiekunde? En wil je graag een exclusief kijkje in de techniek- en ICT-keuken van de Rijksoverheid? Doe dan mee aan de ICT inhouse experience: de Rijksoverheid futureproof.

Traineeships

De Rijksoverheid heeft verschillende traineeships waar pas afgestudeerde academici met iedere studierichting zich voor kunnen aanmelden. Zet je tanden in maatschappelijke onderwerpen, ga aan de slag op verschillende werkplekken en ontwikkel je tot een breed inzetbare beleids-, staf- of projectmedewerker.

Of op zoek naar een stage of afstudeeropdracht?

Stagelopen en afstuderen

Bij de Rijksoverheid kun je met alle mogelijke studies terecht voor een stage of afstudeeropdracht. Denk bijvoorbeeld aan rechten, finance, administratie, ICT, bestuurskunde, personeel en organisatie of communicatie.

Lees meer over de stage- en afstudeermogelijkheden

Volg Werken voor Nederland op social media

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon