Toegankelijkheidsverklaring

Werkenvoornederland.nl wil dat iedereen alle informatie op deze website goed kan gebruiken. Daarom besteden we veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid.

Toegankelijkheid

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 24 november 2022. De site www.werkenvoornederland.nl is een uitgave van Organisatie en Personeel Rijk (O&P Rijk), shared servicecenter voor de bedrijfsvoering binnen de Rijksoverheid. O&P Rijk valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze verklaring geldt voor de website: http://www.werkenvoornederland.nl (hoofdwebsite).

De website Werkenvoornederland.nl voldoet aan de internationale toegankelijkheidsrichtlijnen WCAG 2.1, niveau AA. Dit betekent dat deze website drempelvrij gebruikt kan worden door iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking.

Status toegankelijkheidslabel van Werken voor Nederland. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Aanpak om de toegankelijkheid van onze website te bevorderen

Om naleving van de toegankelijkheidseisen te bevorderen, laten wij (onderdelen van) de website regelmatig toetsen door onafhankelijke deskundigen. Gevonden knelpunten lossen wij duurzaam op. Ervaart u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Laat het ons dan weten. Bekijk onze contactgegevens.

Volg Werken voor Nederland op social media

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon