Toegankelijkheidsverklaring

Werkenvoornederland.nl wil dat iedereen alle informatie op deze website goed kan gebruiken. Daarom besteden we veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid.

Toegankelijkheid

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 23 september 2020. De site www.werkenvoornederland.nl is een uitgave van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR), shared servicecenter voor de bedrijfsvoering binnen de Rijksoverheid. UBR valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze verklaring geldt voor de website: http://www.werkenvoornederland.nl (hoofdwebsite).

Werkenvoornederland.nl voldoet gedeeltelijk aan de eisen op het gebied van toegankelijkheid. In onze toegankelijkheidsverklaring lichten wij toe op welke punten wij nog niet volledig voldoen en op welke termijn wij verwachten de knelpunten op te lossen.

 

Het toegankelijkheidslabel van Werken voor Nederland. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Aanpak om de toegankelijkheid van onze website te bevorderen

Om naleving van de toegankelijkheidseisen te bevorderen, laten wij (onderdelen van) de website regelmatig toetsen door onafhankelijke deskundigen. Gevonden knelpunten lossen wij duurzaam op. Ervaart u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Laat het ons dan weten. Bekijk onze contactgegevens.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon