Een klimaatneutrale samenleving

Wil jij bijdragen aan een duurzaam Nederland? Bouw met ons mee. Voor deze en volgende generaties.

Ons klimaat in jouw handen

Nederland gaat voor groen. We werken hard om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen en zo de gevolgen van klimaatverandering af te remmen. We kiezen voor meer wind- en zonne-energie. We onderzoeken welke andere alternatieven voor aardgas mogelijk zijn. We gaan voedselverspilling tegen. We maken ons hard voor de verduurzaming van landbouw, tuinbouw en visserij. En we beschermen en versterken de biodiversiteit en natuur. Doe jij mee?

Zij werken aan een duurzaam Nederland

Zoek naar vacatures

Ons klimaat in jouw handen

(Voice-over. Beelden volgen elkaar op: Een boerin op haar land, iemand raakt de blaadjes van een plantje aan, een vrouw van de Rijksoverheid werkt aan een weerballon.) VOICE-OVER: Nederland kijkt altijd naar de toekomst. Samen werken we aan duurzaamheid. Voor een beter en gezonder klimaat. En daar kun jij aan meewerken. (Het beeld wordt paars met wit. Het Nederlandse wapenschild met daarnaast Rijksoverheid verschijnt. Beeldtekst: Ons land in jouw handen. Werken bij de Rijksoverheid is werken voor Nederland. Werkenvoornederland.nl.) Vind jouw baan op werkenvoornederland.nl.

Volg jij ons al op social media?

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon