Een sterke gezondheidszorg

Vind jij dat iedereen in ons land goede zorg moet krijgen? Wil jij helpen om de zorg kwalitatief goed en betaalbaar te houden? Help mee en draag bij aan een sterke gezondheidszorg.

Onze gezondheid in jouw handen

We leven in Nederland steeds gezonder en dus ook steeds langer. De ontwikkeling heeft invloed op onze gezondheidszorg. Wij zoeken collega’s die ons helpen de gezondheidszorg toekomstbestendig te maken. Die hun tanden zetten in slimme en innovatieve zorgoplossingen. Die beleid bedenken waardoor kwetsbare mensen een betekenisvol leven kunnen blijven leiden. Die ervoor zorgen dat we in de komende jaren voorbereid zijn op eventuele nieuwe pandemieën. Die bijdragen aan preventie van welvaartsziekten en maatregelen ontwikkelen om een gezonde leefomgeving en leefstijl te stimuleren. Help jij mee? 

Zij werken aan een gezonder Nederland

Zoek naar vacatures

Onze gezondheid in jouw handen

(Voice-over. Beelden van een ziekenhuismedewerker en een boer.) VOICE-OVER: We zijn steeds meer bezig met een gezond leven. Met wat we eten en de kwaliteit van onze leefomgeving. En daar kun jij ook aan meewerken. (Het beeld wordt blauw met wit. Het Nederlandse wapenschild met daarnaast Rijksoverheid verschijnt. Beeldtekst: Ons land in jouw handen. Werken bij de Rijksoverheid is werken voor Nederland. Werkenvoornederland.nl.) Vind jouw baan op werkenvoornederland.nl.

Volg jij ons al op social media?

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon