Leven in een veilig land

Wil jij werken aan een land waar iedereen zich veilig voelt? Waar iedereen zichzelf mag zijn en waar ieder mens gelijk en eerlijk behandeld wordt? Kom dan werken voor Nederland en draag bij aan een land waarbij veiligheid vanzelfsprekend is.

Onze veiligheid in jouw handen

Er zijn altijd risico’s en bedreigingen die onze samenleving kunnen schaden. Van drugscriminaliteit tot terrorisme. Van elektriciteitsuitval tot een pandemie. Van een ongeval in een kerncentrale tot een cyberaanval. Maar bij het bouwen aan een veilige samenleving komt nog zoveel meer kijken. Het gaat ook om het bieden van kwalitatief goede zorg. Om veilig voedsel. Gezonde werkomstandigheden. En dat er wordt ingezet op preventie – of het nu gaat om kwetsbare jongeren op het rechte pad houden of investeren in gelijke kansen.

Zij werken aan een veiliger Nederland

Zoek naar vacatures

Onze veiligheid in jouw handen

(Voice-over. Verschillende beelden volgen elkaar op: Een man kijkt met een verrekijker naar iets verderop bij een waterweg en wijst even later dezelfde situatie aan op een beeldscherm. Een controlekamer van de Rijksoverheid. Een gevangenis en een slot op de deur.) VOICE-OVER: Veiligheid vinden we belangrijk in Nederland. Op de werkvloer, maar bijvoorbeeld ook als het gaat om onze digitale veiligheid of onze samenleving. En daar kun jij aan meewerken. (Het beeeld wordt roze met wit. Het Nederlandse wapenschild met daarnaast Rijksoverheid verschijnt. Beeldtekst: Ons land in jouw handen. Werken bij de Rijksoverheid is werken voor Nederland. Werkenvoornederland.nl.) Vind jouw baan op werkenvoornederland.nl.

Volg jij ons al op social media?

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon