De digitale toekomst van Nederland

Gaat jouw hart sneller kloppen van AI, VR en big data? Is security bij jou ook topprioriteit? Werk dan mee aan de digitale toekomst van Nederland.

Onze digitalisering in jouw handen

Technologieën bieden steeds meer mogelijkheden. Van het in kaart brengen van stormen en overstromingen tot het stroomlijnen van verkeersdrukte in de avondspits. Tegelijkertijd brengt het risico’s met zich mee: cybercriminaliteit of de groeiende digitale kloof waardoor sommige mensen niet meer mee kunnen draaien in de maatschappij. Wij zoeken gedreven en betrokken collega’s die met ons willen werken aan de digitale toekomst van Nederland. Kunnen wij rekenen op jouw digitale expertise?

Zij werken aan digitalisering voor Nederland

Zoek naar vacatures

Onze digitalisering in jouw handen

(Voice-over. Beelden van mensen achter beeldschermen volgen elkaar op.) VOICE-OVER: Ons leven wordt steeds digitaler. Dat levert veel kansen op maar vraagt ook om slimme oplossingen voor nieuwe uitdagingen. En daar kun jij aan meewerken. (Het beeld wordt geel met zwart. Het Nederlandse wapenschild met daarnaast Rijksoverheid verschijnt. Beeldtekst: Ons land in jouw handen. Werken bij de Rijksoverheid is werken voor Nederland. Werkenvoornederland.nl.) Vind jouw baan op werkenvoornederland.nl.

Volg jij ons al op social media?

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon