Kamer van Koophandel

Levert informatie, diensten en producten voor heel ondernemend Nederland. Innoveert steeds meer naar een ‘smart services’ organisatie, waarbij data, kennis en advies zoveel mogelijk online worden aangeboden.

Kamer van Koophandel

Ondernemen begint bij de Kamer van Koophandel (KvK). Het is onze missie om het leven van ondernemers gemakkelijker te maken met zinvolle informatie. Wij helpen ondernemers vanaf de start van een eigen bedrijf tot en met het innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Ook streven we ernaar onze doelgroep zo effectief en volledig mogelijk te ondersteunen bij al hun vragen op ondernemersgebied.

Digitaal

Als publieke, landelijke organisatie bieden we onze data, kennis en advies zoveel mogelijk online aan. Met betrouwbare en actuele digitale informatieproducten en verschillende diensten zorgen we zo dat ondernemers hun groeikansen optimaal kunnen benutten. We werken met zo’n 1400 betrokken en bevlogen medewerkers op twintig plekken in het land, waaronder het hoofdkantoor in Utrecht.

Talentontwikkeling

Je krijgt bij ons de kans om te groeien en je verder te ontwikkelen. Dat kan via onze eigen kennis maar ook via externe kennisbronnen, bijvoorbeeld de Masterclasses van het programma Toptalent. We vinden het belangrijk dat je zelf initiatief neemt en aangeeft waar je behoefte aan hebt. Met een ondernemende houding kom je binnen de KvK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren. Als werkgever bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. We hechten aan een gezonde balans tussen werk en privé.

Wie ben jij?

Van inhoudelijk adviseurs tot servicemedewerkers, marketeers en redacteuren. Van salesmanagers tot informatieanalisten en ondernemersondersteuners. Je kunt bij de KvK vanuit vele vakgebieden aan het werk. Als onze nieuwe collega hou je in ieder geval van uitdagingen, ben je nieuwsgierig en heb je een dienstverlenende instelling. Je vindt het prettig dat iedere dag weer anders is en zet je creativiteit graag in voor nieuwe initiatieven. Voel je je thuis in een dynamische omgeving en speel je gemakkelijk in op nieuwe mogelijkheden? Ben je op zoek naar afwisselend en interessant werk binnen een moderne organisatie die maatschappelijk relevant is? Dan pas je goed bij ons!

Contact

Op onze website Werken bij de KvK vind je meer informatie over het werken bij de Kamer van Koophandel en alle actuele vacatures.

Meer relevante artikelen

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon