Durf te kiezen

Soms staan de verschillende belangen waarmee ons ministerie te maken heeft, ogenschijnlijk lijnrecht tegenover elkaar. Een groeiende economie én een gezond klimaat, hoe verenigen we dat? Discussies zijn soms fel. En er is niet altijd een eenvoudige oplossing voor een dilemma. Balans vind je alleen als je keuzes maakt.

Durven kiezen voor vandaag en morgen

Om verandering waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar mensen die geloven dat het beter kan, met het hart op de goede plek. Mensen die de blik van een ander willen begrijpen. En die staan voor waar ze in geloven. Die durven te kiezen. Voor vandaag en morgen.

Waar kies jij voor?

Durf jij te kiezen? Dan werk je straks wellicht bij EZK aan een toekomstbestendige informatiehuishouding als IV-specialist. Of lever je jouw onmisbare bijdrage als managementondersteuner. Maak je beleid of werk je als jurist mee aan wet- en regelgeving over actuele thema's zoals klimaat, energie en stikstof. Wat je functie ook is, en of je nu starter of doorgewinterde professional bent, jouw bijdrage aan onze gezamenlijke opdracht is waardevol. 

Zie jij jezelf bij EZK?

Bekijk de vacatures bij EZK en solliciteer direct als er een geschikte vacature voor je bij staat. Of zoek hieronder naar een passende vacature.

Meer weten over de vacatures bij EZK?

Mail onze recruiters:

[email protected]

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon