Werken als beleidsmedewerker bij het ministerie van EZK

Wil jij meebouwen aan een klimaatneutraal Nederland? En helpen om een duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem te realiseren? Als beleidsmedewerker bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) werk je mee aan onze missie om Nederland groener en duurzamer te maken. We zoeken collega's die er samen met ons voor gaan: Nederland koploper maken in Europa in het tegengaan van klimaatverandering.

Collega’s gezocht

Wij zoeken collega-beleidsmedewerkers die ons helpen Nederland te vergroenen en te verduurzamen. Op verschillende terreinen. Van duurzaam gebruik van de ondergrond voor bijvoorbeeld geothermie tot subsidies voor burgers en bedrijven in het kader van de energietransitie. Ben jij klaar voor een betekenisvolle baan waarmee je een stempel drukt op de groene toekomst van ons land?

Mirthe Kuenen, beleidsmedewerker EZK

'In deze baan komen energietransitie, maatschappelijke vraagstukken en economische invalshoeken samen'

Mirthe Kuenen, senior beleidsmedewerker Energiemarkt

Hieraan ga je werken

De productie van groene waterstof als alternatief voor aardgas. De afbouw van de gaswinning in Groningen. Meer energie opgewekt door windparken op zee. Nederland wil niet alleen uiterlijk 2050 klimaatneutraal zijn, maar ook koploper in Europa bij het tegengaan van klimaatverandering. We willen een gezonde planeet doorgeven aan volgende generaties. Nederland gaat voor groen. Jij ook?

Erwin Zuidema, beleidsmedewerker EZK

'We werken in een hecht team, waarin diverse achtergronden samenkomen. Dat maakt ons zo sterk'

Erwin Zuidema, senior beleidsmedewerker Versterken en Perspectief Groningen

Werken bij EZK

Bij ons is het niet de vraag welke kant je met jouw talenten op kúnt gaan, maar welke kant je op wílt gaan. Wij investeren graag in jou. Met een mooi salaris – dat spreekt voor zich. Maar ook met uitgebreide verlofregelingen. En we bieden je opleidingen, waarmee je kunt groeien als persoon en als professional. Lees meer over werken bij EZK.

Meer weten over de vacatures of werken bij EZK?

Mail onze recruiters:

[email protected]

Collega's over hun werk als beleidsmedewerker

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon