Een vliegende start bij de NVWA

Maak je klaar voor een vliegende start bij de NVWA. Om ervoor te zorgen dat je straks met vertrouwen, zelfverzekerdheid en enthousiasme je werk kan doen, hebben we een uitgebreid onboarding- en inwerkprogramma voor jou in petto zodat je ruime tijd hebt om op volle kracht aan de slag te gaan.

Klaar voor de start

Nog voor jouw eerste werkdag ontvang je toegang tot onze online introductie module. Hierin ontdek je op interactieve wijze wat de organisatie doet, voor wie we het doen en waarom, diverse handige links, een checklist en de voorbereiding op de 1e werkdag.

Je eerste werkdag

Je ontmoet de collega’s van je team en je leidinggevende.          

Buddy

Een van je nieuwe collega’s wordt je buddy, begeleidt je met het inwerken en is eerste aanspreekpunt voor vragen. De deur van de buddy staat altijd voor je open. Trouwens: alle deuren staan wagenwijd voor je open.

Kennismakingsgesprekken leidinggevende en collega’s

Om je eerste stappen te zetten naar een mooie samenwerking, praten je leidinggevende en je nieuwe collega’s graag met je. Zo leren jullie elkaar wat beter kennen en ontdek je wie wat precies doet.

Introductiegroep     

Binnen de NVWA zijn verbinding met elkaar en samenwerking over de grenzen van het eigen team heen, belangrijke waarden. In de introductiegroepen verbinden we medewerkers uit verschillende directies aan elkaar om ze gezamenlijk op te laten trekken in de eerste periode bij de NVWA. Zo bouwen nieuwe collega’s aan een intern netwerk en bevorderen we een inclusieve organisatie.

Introductie tweedaagse     

Je ontmoet andere nieuwe medewerkers, dit is jouw introductiegroep. De focus voor deze interactieve introductie tweedaagse ligt vooral op kennismaken met elkaar en met de organisatie. Je krijgt informatie over de organisatie. Bijvoorbeeld het organogram en een inhoudelijke presentatie van een collega, zoals een toezichthoudend dierenarts. Maar ook een spel om kennis te maken met de dilemma's die onze inspecteurs tegenkomen op straat.

Beëdiging

Je legt de eed en belofte af samen met je introductiegroep. Tijdens deze bijeenkomst ga je met je eigen en andere introductiegroepen in gesprek over integriteit binnen de NVWA. Dat doen jullie samen met een directeur en een integriteitscoördinator. Welke dilemma’s kun je tegenkomen in je werk en hoe ga je hiermee om?

Kantoorsafari

Dit is een rondleiding op het hoofdkantoor in Utrecht.

Directeurenlunch

De NVWA vindt het belangrijk dat er een goede verbinding is tussen de medewerkers en de leiding van de organisatie. Iedere directeur organiseert periodiek een directeurenlunch om zo informeel kennis te maken met de nieuwe collega’s in de directie.

Freshmen-day

De Freshmen-day is een informele middag en staat in het teken van verbinding en het nog beter leren kennen van de NVWA. Je neemt samen met je eigen en andere introductiegroepen deel. Een belangrijk onderdeel is het delen van verwonderingen van de nieuwe medewerkers en kennismaken met sociale- en personeelsnetwerken.

Meer over de organisatie

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon