Meer onmisbare functies bij de NVWA

Of je nu een onwankelbare woordvoerder, een strak georganiseerde facilitair medewerker, een scherpe controller of een socialmedia-expert met influencerkwaliteiten bent: bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vind je jouw plek. Iedereen bij de NVWA draagt bij aan een veiliger en gezonder Nederland voor mens, dier en natuur, vandaag en in de toekomst.

Cruciaal werk

Om ons werk goed te kunnen doen kunnen we niet zonder zaken als een feilloos functionerend klantcontactcentrum, HR-zaken die perfect op de rit staan, prettige werkplekken, een vlekkeloze financiële administratie en heldere communicatie-uitingen. De mensen die hiervoor zorgen zijn cruciaal in onze organisatie. Wellicht word jij een van hen.

In elke rol waardevol en onmisbaar

Afhankelijk van je functie sta je met je voeten in de klei, kom je in de spotlights of werk je meer achter de schermen. Wat jouw rol ook is: jouw bijdrage is waardevol voor de maatschappij, onmisbaar voor de NVWA en niet in de laatste plaats: blijvend uitdagend voor jou persoonlijk. Alleen al vanwege de enorme diversiteit aan onderwerpen waarmee de NVWA zich bezighoudt. Of de media-aandacht die er zeer regelmatig voor ons werk is.

Kom de NVWA versterken

Wil je meer weten over werken bij de NVWA? Lees de verhalen van onze collega’s en bel, app of mail Wingyan Li (recruiter) via 06- 25 44 56 63 of [email protected].

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon