Leidinggeven aan toezicht op roodvlees: geef richting aan jouw team

Als manager speel je een cruciale rol in het succes van jouw team. Je bent er voor jouw mensen en motiveert en inspireert hen. Jouw persoonlijke benadering en betrokkenheid zijn onmisbaar voor het creëren van een positieve en effectieve werkomgeving. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het managementteam van je afdeling. Samen met je collega-teamleiders richt je je op team-overstijgende zaken en leveren jullie een bijdrage aan de tactische en strategische doelen van de directie. Elke teamleider heeft daarnaast een aantal specifieke portefeuilles die je voor de hele afdeling oppakt.

Als teamleider roodvlees kom je te werken binnen een van de afdelingen Toezicht Roodvlees van de directie Slachttoezicht. Deze directie is verantwoordelijk voor de uitvoering van (veterinaire) keuringen en de beoordeling van zowel levende dieren als geslacht vlees. Onze mensen zien toe op het welzijn en de gezondheid van de dieren en de veiligheid van het vlees en vleesproducten.

Rust in een hectische omgeving

Je komt niet in een gespreid bedje, maar start in een tijd van verandering waarbij er meer en kleinere teams gaan ontstaan. Vanwege deze reorganisatie is het belangrijk dat jij de stabiele factor bent voor jouw team. Dit doe je door helder te communiceren, draagvlak te creëren en je medewerkers een luisterend oor te bieden. Jij zorgt ervoor dat jullie een team zijn door het geven van richting, rust en aandacht.

‘Marianne: Als teamleider moet je lef hebben. Durf maar anders te denken, nee te zeggen en beslissingen te nemen’

Met lef en visie vorm je samen de toekomst, bouw je sterke verbindingen binnen de afdeling en met de rest van de organisatie. Je zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Coachend leidinggeven is hiervoor essentieel. Daarnaast ben je betrokken, bevlogen en durf je jezelf te zijn en je uit te spreken.

Wat bieden we jou

  • Een maatschappelijk doel om voor te gaan
  • Bevlogen collega’s
  • Naast je salaris in schaal 12 krijg je een Individueel Keuze Budget
  • Auto van de zaak
  • Flexibele en hybride mogelijkheden om je werkweek in te delen
  • Een voorbeeldrol door continu te leren met behulp van onze opleidingsmogelijkheden

Met jouw werk als teamleider lever je een belangrijke bijdrage aan de voedselveiligheid voor mens, natuur en het welzijn en gezondheid van dieren. Je kunt flexibel met je tijd omgaan: je hebt de ruimte om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Ook al tref je de medewerkers niet dagelijks op de werkvloer, je staat voortdurend met ze in contact. Zowel op externe locaties zoals de slachtplaatsen en uitsnijderijen, als telefonisch en online. Omdat je regelmatig onderweg bent naar je medewerkers, hoort hier een auto van de NVWA bij.

4 redenen om te solliciteren

  1. Wij zijn een nieuwe directie die met vereende krachten zich kan focussen op dierenwelzijn, diergezondheid en voedselveiligheid. Al het toezicht in de slachtsector wordt straks door één autoriteit gedaan. Dat geeft ons de positie van een krachtige toezichthouder.
  2. Alle teams worden verkleind tot maximaal 20 fte, waardoor er veel aandacht is voor het team en de medewerkers.
  3. Alle teams krijgen een diverse samenstelling, waardoor verschillende functies worden samengebracht en elkaar versterken.
  4. Dat biedt nieuwe kansen en mogelijkheden om het werk anders en beter te organiseren.

Online informatiebijeenkomst

Wil je eerst meer weten over het werk van een teamleider roodvlees bij de NVWA en de arbeidsvoorwaarden? Meld je aan voor een online informatiebijeenkomt op maandagavond 24 juni.

Heb je vragen? Stel ze gerust

Bel, app of mail Tobias Bakker:

06 15 46 24 48

[email protected]

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon