Liza Zobdeh

Hier heerst een informele, warme sfeer en we werken aan mooie thema's
Liza-Zobdeh

Behaalde een bachelor of arts in dance education, studeerde bestuurskunde en publiek management aan de Universiteit Gent en specialiseerde zich daarnaast in diversiteit en inclusie. Startte als stagiair bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en werkt sinds september 2021 als hr-beleidsadviseur. Wil mensen inspireren en verbinden. Liza danst nog steeds en is vrijwilliger in een verpleeghuis.

Met diversiteit en inclusie in haar portefeuille, maakt hr-beleidsadviseur Liza Zobdeh zich sterk voor meer bewustwording rondom dit thema. ‘Ondanks de hoge werkdruk van de afgelopen 2 jaar, is binnen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) zowel de wil als welwillendheid om werk te maken van diversiteit en inclusie, gegroeid.’


Publicatiedatum 24-02-2022

Carrièrestappen

‘Ik ben op het vmbo begonnen, deed daarna havo en hbo en heb vervolgens een universitaire studie afgerond. Dat was ook het moment dat ik bij VWS startte, eerst als stagiair, daarna ben ik doorgestroomd naar een functie als beleidsondersteuner en nu werk ik als hr-beleidsadviseur. Ik vind het belangrijk om te laten zien wie ik ben om zo andere mensen te inspireren. Ik heb namelijk in korte tijd grote carrièrestappen gemaakt, ben bi-cultureel, queer en nog zoveel meer. 

Informele sfeer

VWS is een fijne werkgever. Ik kon vanaf het begin mijn talenten inzetten en heb daarbij veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden gekregen. Ondanks dat er bij het ministerie hard wordt gewerkt en mensen ontzettend ambitieus en inhoudelijk betrokken zijn, kijken we naar elkaar om. Er heerst een informele, warme sfeer en we werken aan mooie thema’s zoals diversiteit en inclusie. Daar zetten we ook stappen in; de bewustwording dat onze organisatie een afspiegeling van de samenleving moet zijn, neemt nog steeds toe. Ook de focus op inclusie en talentgericht werken groeit steeds meer.

Ontwikkelen

Mijn eigen afdeling, P&O, is ontzettend divers. Je vindt er collega’s van alle leeftijden, met een arbeidsbijzonderheid, van diverse opleidingsniveaus, noem maar op. Toch valt er nog de nodige winst te behalen. Binnen de beleidsdirecties en in de hogere schalen kunnen de teams wat mij betreft nog diverser. Ik blijf me de komende jaren met overtuiging inzetten voor een nog diverser personeelsbestand. Ik houd van mijn werk en kan me inzetten voor het thema Diversiteit en Inclusie. En ik kan me in mijn functie als hr-beleidsadviseur zeker nog verder ontwikkelen.’

Ik werk voor Nederland

Met informatiebeleid kun je de zorg echt beter maken’

Tim Postema


Manager en plaatsvervangend directeur Informatiebeleid
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Studeerde technische bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente. Is zijn hele loopbaan bezig met de vraag hoe hij informatie kan laten werken voor de zorg.

Lees meer over Tim Postema
VWS werkt aan thema’s die mij aan het hart gaan

Nico Baars


CIO kern- en informatiemanagement
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Studeerde af met als specialisatie overheidsfinanciën. Werkt ruim 18 jaar bij VWS.

Lees meer over Nico Baars
De zorg kan zó veel beter: daar maak ik me sterk voor

Adriaan Brouwer


MT-lid bij de directie Zorgverzekeringen
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht met als specialisatie Europees economisch recht.

Lees meer over Adriaan Brouwer
Door een goede voorbereiding verliep de start van een arbeidsbeperkte collega soepel

Paul Zwinkels


Hoofd Bedrijfsbureau
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Deed heao commerciële economie. Begon in 1994 bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als senior-subsidiemedewerker, daarna als senior-adviseur bedrijfsvoering.

Lees meer over Paul Zwinkels
Zorgen dat burgers toegang krijgen tot hun eigen gezondheidsgegevens

Jochen Mikolajczak


Coördinerend adviseur informatiebeleid Volksgezondheid
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Studeerde psychologie aan de Universiteit van Maatricht. Promoveerde daar op de ontwikkeling van een online interventie voor het bevorderen van testen op HIV.

Lees meer over Jochen Mikolajczak
Ik ondersteun het secretariaat in de breedste zin van het woord

Daniël van Schendel


Medewerker administratie
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Volgde de opleiding mbo-2 bedrijfsadministratie. Werkte 3 ½ jaar bij een adviesbureau in de culturele sector. Fietst en wandelt graag in zijn vrije tijd.

Lees meer over Daniël van Schendel
Ik houd me bezig met eenheid van taal en techniek

Yola Park


Coördinerend/specialistisch adviseurDirectie Informatiebeleid/CIO
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Studeerde taal en informatica aan de Universiteit Tilburg. Deed later nog een post hbo-opleiding bedrijfskunde.

Lees meer over Yola Park
Mijn werk raakt ook ethische vraagstukken

Tim de Groot


Enterprise Architect
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Studeerde informatica aan de Haagse Hogeschool en behaalde een master in Management & ICT bij ProEducation.

Lees meer over Tim de Groot
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon