Mobiliteit en diversiteit bij Defensie

Alex Maas

Alex Maas

Directeur Bedrijfsondersteuning - Ministerie van Defensie

Alex Maas is directeur Bedrijfsondersteuning bij het ministerie van Defensie. Hij was tot 2009 marineofficier en is daarna burgerambtenaar geworden bij Defensie. In onderstaande video neemt Alex je mee langs enkele veelzijdige en bijzondere plekken waar hij heeft gewerkt. Van Den Helder, naar Utrecht en naar Den Haag.

Durven, doen en vertrouwen

Alex begrijpt als geen ander hoe spannend het is om van baan en functie-inhoud te wisselen, maar hij doet het wel. ´Nieuwe uitdagingen bieden nieuwe perspectieven en het vergroot je toekomstperspectief. Zelfs als je een heel interessante en boeiende baan hebt. Het gaat om durven en doen en om vertrouwen hebben in jezelf.´ Aldus Alex.

Geen uitgeschreven tekst gevonden.

Veelzijdig

Alex: ´Het mooie van mijn werk en mijn loopbaan vind ik de veelzijdigheid. Veelzijdigheid in onderwerpen en veelzijdigheid in het contact met andere mensen; zowel binnen als buiten Defensie. Ik ben nauw betrokken bij beslissingen die worden genomen op bestuurlijk niveau, en tegelijkertijd werk ik mee aan de uitvoering van het beleid.

Samenwerking

De samenwerking met andere departementen en uitvoeringsorganisaties binnen de Rijksoverheid zorgt ervoor dat ik mij niet alleen medewerker van Defensie voel, maar vooral medewerker van de Rijksoverheid. Als directeur HR en Bedrijfsvoering van het kerndepartement, kan ik dit ook aan andere medewerkers van Defensie meegeven.'

Meer over de organisatie

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon