Managementondersteuner bij de NVWA: de spin in het web op elke afdeling

Regelaar, organisator, planner, mail- en telefoonafvanger, klankbord en rustpunt: als managementondersteuner bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) ben je het allemaal, en allemaal tegelijk. Jouw werk is onmisbaar voor het goed functioneren van de organisatie.

Rust in een hectische omgeving

Op elke afdeling en bij elke divisie van de NVWA werken managementondersteuners. Ze zijn de administratieve en organisatorische steun en toeverlaat van één of meerdere managers. Zij zijn degenen die de ins en outs  van de afdeling – en de mensen – kennen. Degenen met het overzicht over meetings en afspraken en alles wat daarbij komt kijken. Zij zijn de spin in het web, ze denken een stap vooruit, prioriteren en bewaren de rust in een hectische omgeving.

Al geregeld

Als managementondersteuner faciliteer je ‘jouw’ manager(s) zodat die zich kan focussen op zijn verantwoordelijkheden, zonder omkijken naar agenda, planning, locaties, vergaderstukken of dossiers. Je werkt veelal achter de schermen en bent daar onmisbaar, want je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Als men het gevoel heeft: ‘dit gaat vanzelf’, is dat omdat jíj het al geregeld hebt. De stukken voor die belangrijke vergadering? Verzameld en voorbereid door jou. De tiptop locatie voor die bijeenkomst? Jij weet waar je moet zijn. Dat bloemetje voor de nieuwe collega? Jij hebt het al gestuurd.

Samenwerken

Je werkt nauw samen met de manager(s) die je ondersteunt en met je collega-managementondersteuners. Jullie vangen elkaars werk op bij afwezigheid, wisselen kennis en ervaringen uit en vormen samen een geolied team dat er plezier in heeft bij te dragen aan het soepel functioneren van elke afdeling binnen de organisatie. En zo ook aan ons grotere doel, dat waar we voor staan: de veiligheid van voedsel en consumentenproducten, dierenwelzijn en natuur.

Leren en ontwikkelen

Of je nu net van school komt, al jarenlang ervaring hebt als secretaresse/ managementondersteuner, of in een heel andere richting hebt gewerkt: je krijgt alle kansen om je talenten te benutten en je verder te ontwikkelen. Je krijgt een goede landing binnen de organisatie, met een inwerkprogramma en een ‘buddy’: een collega bij wie je terecht kunt met al je vragen. Zij-instromers krijgen een opleiding op maat. De NVWA stimuleert het deelnemen aan opleidingen en cursussen, die je helpen je te ontwikkelen als professional en als persoon zodat je optimaal voorbereid bent op de toekomst. We stimuleren je ook om extra taken op je te nemen die passen bij jouw interesses of ontwikkelwens.

Werk en privé

En dan zijn er natuurlijk de prima arbeidsvoorwaarden. Je kunt ook rekenen op een goede werk-privébalans, mede omdat je de vrijheid krijgt om zelf je werkzaamheden te prioriteren en in te delen, uiteraard in nauwe samenspraak met je manager. We werken hybride: 1 à 2 dagen per week op kantoor, de rest vanuit huis.

Kom de NVWA als managementondersteuner versterken

Wil je meer weten over werken bij de NVWA? Lees de verhalen van onze collega’s en bel, app of mail Wingyan Li (recruiter) via 06-25 44 56 63 of [email protected].

Staat jouw baan er nog niet tussen?

Meld je dan aan voor de vacaturemailing en ontvang nieuwe vacatures.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon