Manager bij de NVWA: leidinggeven met impact

Leidinggeven kun je op veel plekken, maar leidinggeven in een organisatie waar je een substantiële bijdrage levert aan de maatschappij, dat is anders. Hoe kunnen we Nederland nog veiliger maken? Daar gaat het om. Voor veel managers en teamleiders is dat een belangrijke motivatie om bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) te werken.

Dicht op het dagelijkse leven

Het werk van de NVWA raakt direct aan het dagelijks leven van alle Nederlanders. Van de veiligheid van ons voedsel en allerlei producten die we gebruiken, tot dierenwelzijn en bescherming van de natuur. Daardoor staat de NVWA vaak in de belangstelling van de media, politiek, het bedrijfsleven en burgers. Dat vraagt om leidinggevenden die maatschappij- en politiek sensitief zijn en stevig in hun schoenen staan. 

Werken met experts

Of je nu werkt op het gebied van visserij, alcohol & tabak, mestboekhouding, productveiligheid, de inlichtingen- en opsporingsdienst of een van onze vele andere werkgebieden, je team bestaat altijd uit experts. Zelf hoef je geen expert te zijn, wél een goed geïnformeerde gespreks- en sparringpartner, die de ins en outs van de materie begrijpt. En een mensenmanager voor je team, want uiteraard horen ook alle personele zaken bij jouw taak.

‘De NVWA biedt de handvatten, jij pakt ze aan’

Onboarding en ontwikkeling

Je kunt rekenen op alle begeleiding en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen. Dat geldt zowel voor leidinggevenden die net nieuw zijn bij de NVWA, als voor collega’s die doorstromen naar een functie als teamleider of manager.
Met een uitgebreid onboardingprogramma speciaal voor nieuwe leidinggevenden zorgen we dat je goed landt op je plek. We hebben een groot aanbod van trainingsprogramma’s, workshops en e-learnings. Ook voor later in je loopbaan. Sommige zijn verplicht, andere kies je zelf. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling bij de NVWA. Wij bieden de handvatten, jij pakt ze aan.

Groeiende organisatie

De NVWA groeit en is volop in beweging. Dit vraagt om leidinggevenden die zelf zaken initiëren, die de samenwerking opzoeken. Die de connecties binnen de organisatie zien en deze goed weten in te zetten. Zo’n veelomvattende en complexe organisatie als de NVWA biedt óók vele mogelijkheden. Om als manager te switchen naar een nieuw domein bijvoorbeeld. We moedigen dat van harte aan. Zo ontwikkel je jezelf nog meer en blijft je werk op de langere termijn interessant en uitdagend. 

Kom de NVWA versterken

Ben je benieuwd naar werken als leidinggevende bij de NVWA? Bel, app of mail recruiter naar Tobias Bakker [email protected] telefoonnummer 06-15462448.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon