Werken in 1 van de panden van de Rijksoverheid

Veel collega's bij de Rijksschoonmaakorganisatie werken in 1 van de panden van de rijksoverheid. Sharita, Klaas, Ali en Roos bijvoorbeeld. Ze voelen zich thuis op hun werk. Bekijk hun video's.

Sharita, schoonmaker

Sharita werkt op rijkslocaties in Den Haag. Ze krijgt regelmatig trainingen over nieuwe technieken en producten. Ze kookt ook graag voor collega's en wordt heel blij van de sfeer op het werk.

Geen uitgeschreven tekst gevonden.

Klaas, schoonmaker

Klaas is een echte vakman. Goed in zijn werk en altijd in voor een praatje. Hij vindt het top dat hij op de fiets naar het werk kan.

Geen uitgeschreven tekst gevonden.

Ali, schoonmaker

Ali heeft een goede band met zijn collega's, op elk van de verschillende locaties waar hij werkt. Ook fijn: hij krijgt de kans om door te groeien in zijn werk.

Geen uitgeschreven tekst gevonden.

Roos, schoonmaker

Roos werkt op fexibele uren, heeft een vast contract bij de Rijksoverheid en bouwt pensioen op voor later. Haar collega's zijn ook haar vrienden. Ze vindt dat haar baan niet als werk voelt, maar meer als hobby.  

Geen uitgeschreven tekst gevonden.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon