Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

Van ziekenhuis tot alternatieve zorg. Van de verzorgende aan het bed tot aan de tandarts. Van het bestuur van een verpleeghuis of jeugdhulpinstelling tot fabrikant van geneesmiddelen. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt toezicht op de gezondheidszorg en jeugdhulp. 

Duidelijk, onafhankelijk en eerlijk

Iedereen in Nederland moet kunnen vertrouwen op goede en veilige gezondheidszorg en jeugdhulp. Altijd, overal en voor iedereen. Nu en in de toekomst. Daar maakt de IGJ zich sterk voor. Dit doen we vanuit ons motto: duidelijk, onafhankelijk, eerlijk.

Inclusieve werkomgeving

Bij de IGJ hebben we behoefte aan een diversiteit aan perspectieven, achtergronden, talenten en kennis. Ben jij onze nieuwe omgevingsbewuste collega met een brede maatschappelijke blik? Die er – net als wij - van overtuigd is dat een inclusieve werkomgeving een voorwaarde is om van elkaar te blijven leren en verbeteren. 

Jouw toekomstige collega’s

Veel van ons werk speelt zich af in het brandpunt van de actualiteit. Het is verantwoordelijk werk, vaak intensief en altijd inspirerend. Je toekomstige collega’s zijn bevlogen. Integere mensen met een voorliefde voor maatschappelijk belang. 

De IGJ: een plek voor jou?

Wij hebben regelmatig ruimte voor inspecteurs. Ontdek wat het werken als inspecteur bij de IGJ inhoudt. 
Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je mailen naar ons recruitmentteam: [email protected].

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon