Kom binnenkijken bij SZW en VWS

Wist je dat het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) onder 1 dak werken? We zetten onze gezamenlijke deur graag voor je open op donderdag 12 oktober 2023. Zodat jij kan ontdekken of een carrière bij een van deze  ministeries iets voor jou is.

12
okt.

Waarom nodigen we je uit?

We begrijpen dat je je misschien afvraagt hoe het is om bij een ministerie te werken. Dit is je kans om dat te ontdekken. Je kan in gesprek gaan met verschillende medewerkers, want zij kunnen jou natuurlijk het beste vertellen wat het werk inhoudt. Of je nu geïnteresseerd bent in werving en selectie, projectondersteuning, managementtaken, IT-oplossingen, juridisch advies of beleidsvorming.

Wij regelen een hapje en een drankje

De gesprekken vinden plaats in een ontspannen en informele sfeer.  Wij zorgen voor wat te drinken en een tafel vol pizza’s, inclusief vegetarische, veganistische en halal opties.

Mis deze kans niet

We kunnen maximaal 150 gasten ontvangen. Dus lees jij dit en wil je dit niet missen? Meld je dan direct aan voor dit event  Een cv of motivatiebrief meesturen is niet nodig.

Wanneer en waar

Datum 12 oktober 2023
Tijd 16.00 - 17.30  uur of 17.30 - 19.00 uur
Locatie Parnassusplein 5, 2511 VX Den Haag

Meer over de ministeries

Over SZW

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werkt aan eerlijk, gezond en veilig werk in Nederland. Iedereen moet de kans krijgen om mee te doen en zich te ontwikkelen zodat je zelf kan bijdragen aan je eigen toekomst. Als het tegenzit zorgen we voor een vangnet, en als je met pensioen gaat voor een inkomen. De inspectie van SZW zie erop toe dat werk veilig en eerlijk uitgevoerd kan worden en dat fraude aangepakt wordt. Als er misstanden zijn, treden we op. Het ministerie geeft als werkgever het goede voorbeeld.

Over VWS

Bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zetten we ons in voor een gezond, fit en veerkrachtig Nederland. Met en voor iedereen. De maatschappelijke opgaven waaraan we werken zijn complex en grijpen diep in de samenleving in. Of je je nu bezighoudt met de toenemende zorgvraag, digitalisering van de zorg, de aanpak van kindermishandeling of het omgaan met epidemieën: dit werk doet er écht toe.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon