Live event: Meet & Eat bij de ACM

Heb jij bedrijfsvoering in de vingers, zin in een hapje en drankje én trek in geweldige carrièremogelijkheden? Kom op 17 april naar het Meet & Eat-event van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Meld je aan via [email protected].

17
apr.

Voor wie

Voor ICT'ers, financials en managementondersteuners is onze directie Bedrijfsvoering de perfecte match. Op het Meet & Eat-event stellen we ons aan elkaar voor. Heb jij talenten die voor ons het verschil maken? Dan gaan we graag met jou uit eten.

Wat kun je verwachten

Ga onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek over de volgende stap in jouw loopbaan. Wij beloven een aantrekkelijk menu: krijg inzicht in de carrièremogelijkheden bij de ACM, spreek leden van de directie Bedrijfsvoering en creëer een netwerk met professionals uit verschillende branches.

Wanneer en waar

Datum 17 april 2024
Tijd 16.00 - 19.00 uur
Locatie Kantoor ACM, Muzenstraat 41, 2511 WB Den Haag (Zurichtoren)

Aanmelden

Stuur een e-mail naar [email protected] met je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Aanmelden kan tot en met woensdag 10 april.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon