Traineeplaza 2024

Zet een cirkel om 6 maart in je agenda. Dan is het weer tijd voor Traineeplaza vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur. Hét event om als net of bijna afgestudeerde (hbo, wo) alles te weten te komen over de verschillende traineeships bij de Rijksoverheid.

Ontmoet onze trainees

Elkaar ontmoeten en geïnspireerd worden? Dat kan 6 maart in de Fokker Terminal Den Haag tijdens Traineeplaza. Op dit event kom je alles te weten over de verschillende traineeships bij de Rijksoverheid. Dat wil jij toch niet missen? Ga face to face in gesprek met huidige trainees en stel ze al jouw vragen. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat je kunt verwachten als trainee bij de Rijksoverheid.

Wat is er te doen?

Op het programma staan weer allerlei toffe workshops en presentaties. Er is een informatiemarkt met stands waar je kennis kan maken met alle traineeships bij de Rijksoverheid. Een overzicht van de deelnemers vind je op deze pagina. Je maakt hier kennis met andere traineeships en gaat direct in gesprek met huidige trainees. Ook wordt er een lekkere lunch verzorgd om te netwerken.

Trainees en coördinatoren geven verschillende interessante workshops. Ook kun je een mooie profielfoto voor LinkedIn laten maken bij onze fotograaf. En last but not least: Leeuwendaal komt met tips & tricks voor de sollicitatieprocedure.

Aanwezig tijdens Traineeplaza 2024

Mijn afdeling is de spin in het web tussen inspecteurs, de politiek en de buitenwereld

Trainees aan het woord

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon