Solliciteren bij de ILT

Ben je geïnteresseerd in werken bij de Inspectie Leefomgeving en Transport? Dit is de sollicitatieprocedure.

1. Solliciteren op de vacature

Jouw sollicitatie bij de ILT begint met het insturen van je cv op Werkenvoornederland.nl. Onze recruiter ontvangt je sollicitatie, je krijgt een ontvangstbevestiging  per mail. 

2. Selectie

Wij duiken in je cv en kijken of jouw profiel voldoet aan de vacature-eisen. Zien wij potentie? Dan bellen we je met een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. En als jouw profiel toch niet helemaal aansluit, koppelen wij dat natuurlijk terug.

3. Sollicitatiegesprekken

Tijdens het eerste sollicitatiegesprek maken we kennis met elkaar. We praten over de benodigde competenties voor de functie. Je krijgt alle ruimte: we gaan dieper in op wie jij bent, jouw ambitie en de reden waarom je voor de ILT gekozen hebt.

Tijdens ons tweede gesprek gaan we nog meer in op de functie-inhoud. En kan jij vragen stellen aan een toekomstige teamgenoot.

Een succesvolle sollicitatie heb je deels zelf in de hand. Daarom raden we je aan om de tijd te nemen voor een goede voorbereiding op het gesprek. Jouw verhaal en inzichten vinden we belangrijk. We kijken uit naar een gesprek waarin we elkaar goed leren kennen.

4. E-assessment (indien van toepassing)

Bij sommige vacatures is het maken van een online assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit vermelden we in de vacaturetekst. Het assessment is bedoeld om een beeld te krijgen van jouw competenties en drijfveren. De resultaten delen we alleen met jou en de selectiecommissie.

5. Arbeidsvoorwaardengesprek

Is er een klik tussen ons? Dan nodigen wij je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek met de HRM-adviseur. Bij een goede afloop gaan wij alles voorbereiden voor jouw eerste werkdag.

6. Aanvullende gegevens

Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je een e-mail met het verzoek om wat extra gegevens toe te voegen. En ontvang je je arbeidsovereenkomst om te tekenen. Zo zetten we met elkaar de laatste stappen richting jouw nieuwe baan.

Dit zijn onze recruiters

Wil je graag eerst kennismaken door een kort gesprek met 1 van onze recruiters? Dat kan. Dit zijn onze recruiters en hun aandachtsgebieden.


IT
Frozan Seifi
[email protected] 
M 06 38 29 60 37

Luchtvaart, Juridische Zaken, Control en Advies
Nathalie Veen
[email protected]
M 06 10 15 17 05

Inlichtingen- en Opsporingsdienst, Toezicht Milieu, Rail en Maritiem, HRM en ondersteuning
Michelle Macnack
[email protected]
M 06 25 37 45 94  

Inspectie Transport en Communicatie
Yasmin Vittali
[email protected]
M 06 57 55 27 44

Bestuursadvisering Vergunningverlening Leefomgeving en Scheepvaart
Transport gevaarlijke stoffen, Autoriteit woningcorporaties

Rianne de Bont
[email protected]
06 41 12 29 04

Bekijk onze vacatures

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon