Zorg voor een veilige, duurzame en eerlijke markt

Wil jij burgers beschermen tegen onbetrouwbare en onveilige diensten en producten? Bij de afdeling Toezicht Marktordening (TMO) van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) werk je als inspecteur aan de meest uiteenlopende onderwerpen. En help je mee om Nederland leefbaar en veilig te houden.

Vind je drones interessant, weet je alles van fatbikes, ligt jouw expertise bij energielabels of personen- en vrachtwagenvervoer? Als inspecteur bij TMO heb je de vrijheid om je te verdiepen in de onderwerpen die aansluiten bij jouw interesses en expertise. Je kunt aan meerdere onderwerpen tegelijk werken en je expertise over bepaalde producten of diensten verder ontwikkelen. Ook prettig: je bepaalt voor een groot deel zelf je agenda.

2 collega-inspecteurs in gesprek. Zij werken bij TMO, onderdeel van de ILT

Verdiep je in de onderwerpen die aansluiten bij jouw interesses en expertise.

TMO-inspecteurs controleren een fatbike

Is een fatbike een fiets of een bromfiets? Als inspecteur bij TMO weet je dit.

taxicontrole door een inspecteur van TMO_ILT

Draag bij aan de veiligheid van chauffeurs en passagiers door inspecties uit te voeren op rij– en rusttijden. En help oneerlijke concurrentie tussen taxibedrijven te verminderen.

Vrachtwagencontrole door een inspecteur van TMO, een afdeling van de ILT

Zet je elke dag in voor veilig, duurzaam en betrouwbaar goederen- en personenvervoer en voor eerlijke concurrentie tussen ondernemers.

Draag bij aan een duurzame leefomgeving en een eerlijke markt

Jouw inzet heeft directe impact op de veiligheid en gezondheid van consumenten en je draagt bij aan een duurzame leefomgeving. Je zorgt ervoor dat producten op de markt voldoen aan strenge Europese veiligheidseisen en je voorkomt oneerlijke concurrentie.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Als inspecteur bij TMO voer je door heel Nederland inspecties uit. Je werkt een deel van de week op kantoor. Daar ontmoet je jouw collega’s, wissel je kennis en ervaringen uit en werk je aan rapporten. De andere dagen ben je op inspectie en kun je vanuit huis werken. Je gaat op pad om bedrijven, werknemers en eigenaren te leren kennen en producten te inspecteren.

Collega's gezocht

We zoeken collega’s met een technische studieachtergrond, opsporingservaring of een achtergrond in veiligheidskunde. Mensen die inzetbaar zijn voor verschillende onderwerpen. Die sociaal en doortastend zijn, stevig in hun schoenen staan en wet- en regelgeving interessant vinden. We leren je in de praktijk graag alle ins en outs van het inspectiewerk.

Meer weten over de vacatures of werken bij de ILT?

Bel of mail recruiter Yasmin: 06 48 04 84 94 of

[email protected]

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon