Ontdek jouw mogelijkheden als inkoper bij IenW

Als inkoopadviseur bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) zorg je ervoor dat het ministerie zo slim mogelijk kan inkopen. Wil je bijdragen aan een veilige, eerlijke en duurzame maatschappij? Ontdek jouw mogelijkheden als inkoper.

Elk inkoopteam zijn eigen aandachtsgebied

Onze inkoopafdeling bestaat uit verschillende teams met elk hun eigen aandachtsgebied: mobiliteit, water en bodem, milieu, luchtvaart en maritiem. Samen werken we aan een bereikbaar, leefbaar en veilig Nederland.

Wat bieden wij jou?

Een baan met maatschappelijke relevantie
Toegegeven: dat belooft (bijna) iedereen. Maar wat uniek is aan IenW: de aanbestedingen en inkooptrajecten die jij begeleidt, zijn heel tastbaar. Je ziet ons werk overal om je heen en dat maakt wat je doet heel concreet.

Een informele werkcultuur en bevlogen collega’s
Je werkt met collega’s die intrinsiek gemotiveerd zijn om Nederland iedere dag een stukje mooier te maken. Met een mix aan mensen, met hun eigen achtergronden en talenten. Van generalisten tot super specialisten.

Een goed salaris
De hoogte van je salaris is afhankelijk van de verantwoordelijkheid die bij de functie past en de ervaring die je meebrengt. Het gaat van schaal 9 tot schaal 13 uit de CAO Rijk (van minimaal € 3.119,04 voor starters tot maximaal € 6.989,80 als je veel ervaring hebt).

Groeimogelijkheden
We investeren niet alleen in een goed salaris, maar ook in jou als persoon. Je kunt je blijven ontwikkelen en je kunt blijven groeien. Bijvoorbeeld doorgroeien binnen jouw vakgebied. Of juist een overstap maken naar een andere functie. De mogelijkheden zijn eindeloos binnen de Rijksoverheid.

Hybride werken
Je krijgt de ruimte om te kiezen waar en wanneer je werkt. De ene dag ben je op kantoor voor overleggen en om je collega’s te zien. De andere dag werk je thuis stukken uit.

2 collega's bij het ministerie van IenW aan het bureau in gesprek

Je kunt je blijven ontwikkelen en je kunt blijven groeien. Doorgroeien binnen jouw vakgebied. Of juist een overstap maken naar een andere functie.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon