Justitiële ICT Organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is de ICT-dienstverlener voor het ministerie van Justitie en Veiligheid. Elke dag zorgen we dat meer dan 20.000 rijksambtenaren beschikken over veilige, betrouwbare en innovatieve ICT waarmee ze hun werk goed kunnen doen.

Justitiële ICT Organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is de ICT-dienstverlener voor het ministerie van Justitie en Veiligheid. Wij maken onder meer apps waarmee onze Rijkscollega’s makkelijk en efficiënt kunnen werken. Wij zorgen voor de juiste hard- en software op werkplekken, overal in Nederland. Wij ontwikkelen veilige cloud-omgevingen waardoor onze collega’s 24/7 hun werk kunnen doen. Of dat nu thuis is, onderweg of op een werkplek: het is altijd veilig. Kortom: wij zorgen dat ICT werkt.

Medewerkers van de Justitiële ICT Organisatie aan het werk

Van begin tot eind

Vanuit onze vestigingen in Gouda, Soesterberg, Veenhuizen en Amsterdam verzorgen wij de ICT voor alle gevangenissen, tbs-instellingen en jeugdinrichtingen. Dit begint bij binnenkomst van een gedetineerde en eindigt pas na het vertrek. Van vingerafdrukscans tot vervoersregistratie en veilig mobiel bereik in de cel. We zijn nauw betrokken bij verhoor-op-afstand: het telehoren.

Rijksbrede consultancy en securitydiensten

We bedienen organisaties primair binnen het domein van Justitie en Veiligheid en zijn ketenpartners. Op het gebied van consultancy en securitydiensten werken wij Rijksbreed. Inmiddels is het aantal opdrachtgevers sterk uitgebreid: naast de Dienst Justitiële Inrichtingen leveren wij ook diensten aan de Raad voor de Kinderbescherming, de Dienst Terugkeer en Vertrek, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, Reclassering Nederland, Adviescollege Verlof Toetsing, Schadefonds Geweldsmisdrijven, Bestuursdepartement Justitie en Veiligheid, Autoriteit Persoonsgegevens, Centraal Orgaan opvang Asielzoekers en screeningsautoriteit Justis.

Werken bij de Justitiële ICT Organisatie

Vind je het uitdagend om voor een grote innovatieve organisatie te werken die ertoe doet? Vind je vooruitgang en ontwikkeling belangrijk en volg je de laatste technologische ontwikkelingen op de voet? Ben je ambitieus en klaar voor een carrière bij de Rijksoverheid? Dan zoeken we jou! We bieden je een interessante werkplek waar je in teamverband werkt aan zichtbare IT-projecten en –diensten. Bij de Justitiële ICT Organisatie werk je in een informele omgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Op de website van de Justitiële ICT Organisatie vind je meer informatie over de organisatie en de onderwerpen waaraan wij werken.

Gerelateerde artikelen

Onze mensen

Apps met game-element maken tijdrovende taken leuker

Remco Cossee

Interaction designer
Justitiële ICT Organisatie

Lees meer over Remco Cossee
Ik help continu mee met het verbeteren van systemen

Melissa Komen

Medewerker service-management
Justitiële ICT Organisatie

Lees meer over Melissa Komen
Ik droomde als jongen al van een baan in de ICT

Danny Post

Junior technisch beheerder specials en innovaties
Justitiële ICT Organisatie

Lees meer over Danny Post
Ik startte als gevangenisbewaarder en ben nu senior adviseur

Joëlle Hooijmans

Senior adviseur bedrijfsvoering
Justitiële ICT Organisatie

Lees meer over Joëlle Hooijmans
Naar een werkplek via detectiepoortjes, en zonder je telefoon

Gabi Gaasenbeek

Applicatie consultant
Justitiële ICT Organisatie

Lees meer over Gabi Gaasenbeek
Door onze apps kunnen gedetineerden digitaal boodschappen doen

Michaël Ramlal

Interaction designer
Justitiële ICT Organisatie

Lees meer over Michaël Ramlal
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon