SSC-I Justitie en Veiligheid

Het Shared Service Center ICT (SSC-I) is dé ICT-dienstverlener binnen het domein van Justitie en Veiligheid. We hebben een commerciële instelling met een sterk maatschappelijke betrokkenheid.

SSC-I Justitie en Veiligheid

Het Shared Service Center ICT (SSC-I) is dé ICT-dienstverlener binnen het domein van Justitie en Veiligheid. We hebben een commerciële instelling met een sterk maatschappelijke betrokkenheid.

mensen rondom een tafel op verschillende mobiele apparaten

Van begin tot eind

We verzorgen de ICT voor alle gevangenissen, TBS instellingen en jeugdinrichtingen. Dit begint bij binnenkomst van een gedetineerde en eindigt pas na het vertrek. Van vingerafdrukscans tot vervoersregistratie en veilig mobiel bereik in de cel. We zijn betrokken bij een pilot om de zelfredzaamheid van gedetineerden te vergroten voor een goede terugkeer in de maatschappij. Kortom: een breed scala aan ICT diensten in een maatschappelijke relevante context.

Elke dag zorgen we ervoor dat meer dan 20.000 rijksambtenaren beschikken over veilige, betrouwbare en innovatieve ICT waarmee ze hun werk goed kunnen doen. Onze klanten zijn onder meer de Raad voor de Kinderbescherming (RvdK), Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V), Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Werken bij SSC-I

Vind je het uitdagend om voor een grote innovatieve organisatie te werken die ertoe doet? Vind je vooruitgang en ontwikkeling belangrijk en volg je de laatste technologische ontwikkelingen op de voet? Ben je ambitieus en klaar voor een carrière bij de overheid? Dan zoeken we jou! We bieden je een interessante werkplek waar je in teamverband werkt aan zichtbare IT-projecten en –diensten. Bij SSC-I werk je in een informele omgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Op de website van SSC-I vind je meer informatie over de organisatie en de onderwerpen waaraan SSC-I werkt.

Gerelateerde artikelen

Onze mensen

Naar een werkplek via detectiepoortjes, en zonder je telefoon
Gabi Gaasenbeek
Applicatie consultant
SSC-I Justitie en Veiligheid

Studeerde hbo informatica aan de Hogeschool Utrecht. Begon als ICT-specialist in het bedrijfsleven.

Lees meer over Gabi Gaasenbeek
Ik hielp mee met de organisatie van een vierdaagse nationale cybersecurityoefening
Rukiye Aytekin
Rijks I-trainee
Ministerie van Justitie en Veiligheid

Begon na haar bachelor human technology aan de Haagse Hogeschool als Rijks I-trainee bij de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Lees meer over Rukiye Aytekin
Apps met game-element maken tijdrovende taken leuker
Remco Cossee
Interaction designer
SSC-I Justitie en Veiligheid

Ging na een mbo-opleiding ICT aan de slag bij SSC-I, onder meer als werkplekbeheerder. Klom op tot interaction designer, waarvoor hij de hbo-opleiding interaction design volgde.

Lees meer over Remco Cossee
Ik help continu mee met het verbeteren van systemen
Melissa Komen
Medewerker service-management
SSC-I Justitie en Veiligheid

Begon 2 jaar geleden als Rijks ICT trainee. Heeft 2 bachelors en een master op zak. Wil intellectueel uitgedaagd worden.

Lees meer over Melissa Komen
Ik droomde als jongen al van een baan in de ICT
Danny Post
Junior technisch beheerder specials en innovaties
SSC-I Justitie en Veiligheid

Studeerde systeembeheer. Werkte daarna gedetacheerd bij verschillende organisaties. Is sinds 2014 werkzaam bij SSC-I.

Lees meer over Danny Post
Ik startte als gevangenisbewaarder en ben nu senior adviseur
Joëlle Hooijmans
Senior adviseur bedrijfsvoering
SSC-I Justitie en Veiligheid

Startte op 19-jarige leeftijd in het gevangeniswezen als bewaarder. Ontwikkelde zich volop en werkt sinds 2015 bij SSC-I. Adviseert de directeur over beleids- en strategiezaken.

Lees meer over Joëlle Hooijmans
Door onze apps kunnen gedetineerden digitaal boodschappen doen
Michaël Ramlal
Interaction designer
SSC-I Justitie en Veiligheid

Studeerde vormgeving en interactie aan de Haagse Hogeschool. Volgde tijdens zijn werk bij SSC-I meerdere cursussen, zoals usability en user experience.

Lees meer over Michaël Ramlal
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon