Vind jouw werkplek via de banenafspraak bij VWS

Jouw werk? Dat is zoveel meer dan dagvulling of taken uitvoeren alleen. Werk gaat om een bijdrage leveren. En daarvoor waardering krijgen. Om een gevoel van erbij horen. Geaccepteerd worden om wie je bent. Vind jouw werkplek via de banenafspraak bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Wat jij kunt, telt

VWS zoekt samen met jou naar een plek waar jouw unieke talent het beste past. Een plek waar wat jij kunt, telt. En waar jij je thuis voelt. We geven je graag de kans om je kwaliteiten te benutten. Jij bent aan zet, wij steunen je. Jij bepaalt hoe die steun eruitziet.

Wat heb jij nodig?

Dat geef jij zelf aan. Wij zijn er klaar voor om díe zaken te regelen waardoor jij je werk goed kunt doen. Of dat nu je fysieke werkplek is, de indeling van je tijd of een buddy bij wie je altijd terechtkunt. 

‘Het enige dat ik nodig heb, is de flexibele inzet van mijn werkuren en die mogelijkheid is hier gelukkig ~ Said, onderzoeker bij het Sociaal Cultureel Planbureau’

Werken via de banenafspraak

VWS draagt de banenafspraak een warm hart toe. Dat betekent goede dingen voor jou. 

Jouw talent is waardevol 
Bij ons maakt het niet uit wie je bent; we vinden het geweldig als je jezelf bent. Jouw talent is uniek, en dat waarderen we. We willen dat je je zó thuis voelt dat je op je allerbest kunt zijn. 
 
Een werkplek die voor jou werkt 
We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft. Daarom zorgen we voor een werkplek die voor jou werkt. We passen je werkplek aan, zodat hij voor jou comfortabel is.

Laurens aan het werk achter zijn bureau. Hij werkt via de banenafspraak bij VWS

'Het is hier een plek waar iedereen op zijn eigen manier kan werken, waar ze echt oog voor je hebben'

Laurens, werkt bij de Dienst Uitvoering Subsidies

Ondersteuning op maat 
Onze adviseurs banenafspraak helpen je naar een fijne werkplek binnen VWS. Als je die plek hebt gevonden, krijg je nog steeds ondersteuning. Nu van buddy’s en jobcoaches. Samen zorgen we voor een goede en duurzame functie waarin je kwaliteiten volledig tot hun recht komen. 

Tijd die bij jou past 
We snappen dat het leven soms druk is en dat de dagen niet altijd gaan zoals je wilt. Daarom maken we afspraken over werktijden die bij jou passen.  

Een werkomgeving met oog en oor voor iedereen 
Bij VWS willen we dat iedereen wordt gezien, gehoord en gewaardeerd in een veilige werkomgeving. Een werkomgeving die bovendien vriendelijk is en waar je ondersteuning krijgt. Het motto van VWS is niet voor niets Samen Beter. Doe je mee?

‘Eerlijk zijn in wat ik nodig heb, dat vraagt het van mij. Al is dat niet altijd leuk of makkelijk ~ Mohamed, adviseur banenafspraak’

Goed om te weten

Bij VWS bieden we banen via de banenafspraak vanaf mbo-4 tot en met universitair niveau. Om in aanmerking te komen voor een banenafspraak-functie moet je opgenomen zijn in het doelgroepregister van het UWV. Heb je de indicatie banenafspraak niet, dan kunnen we je niet dezelfde ondersteuning geven. Je kunt uiteraard wel solliciteren via de reguliere sollicitatieprocedure. 

Zo werkt het

Je kunt op 3 manieren solliciteren naar een baan via de banenafspraak.

  1. Je stuurt een open sollicitatie en neemt contact op met 1 van de adviseurs banenafspraak.
  2. Je solliciteert op een vacature waarbij 'indicatie banenafspraak’ staat vermeld.
  3. Je solliciteert op een reguliere vacature en neemt contact op met 1 van de adviseurs banenafspraak. 

En dan? Als er voldoende aanknopingspunten zijn en beide kanten hebben interesse, gaan we in gesprek. We streven ernaar om binnen een week op je sollicitatie te reageren. 

Laten we kennismaken

Verder praten over jouw concrete mogelijkheden bij VWS? Neem dan contact op met 1 van onze adviseurs banenafspraak. Wij horen graag van je.

Onze adviseurs vertellen je graag meer

Mail ons, dan neemt Mohamed, Sandra of Marcel zo spoedig mogelijk contact met je op.

[email protected]

‘Waar ik voor ga, is mensen met een goede opleiding en een goede achtergrond, op een goede plek binnen het ministerie krijgen. Ik kijk naar: wie ben je, wat wil je, wat kan je? ~ Marcel, adviseur banenafspraak’

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon