Nicole

Ik zorg ervoor dat de afdeling niet voor financiële verrassingen komt te staan
Nicole Verbeek / Justis

Nicole
Business controller
Justis

Studeerde bedrijfseconomie. Werkte vervolgens ruim 20 jaar bij grote commerciële organisaties als business controller. Maakte 3 jaar geleden de overstap naar Justis om meer rust te ervaren en te genieten van haar vrije tijd. Drinkt op haar vrije dag het liefst koffie bij haar zusje en haar dochtertje van 2, gaat graag op reis naar Japan en Spanje.

Na ruim 20 jaar bij grote commerciële organisaties te hebben gewerkt, is screeningsautoriteit Justis voor business controller Nicole Verbeek een schot in de roos. Bedrijven die waarde toevoegen aan de maatschappij hebben altijd haar voorkeur gehad.


Publicatiedatum 25-09-2023

Relaxter

‘De overstap naar de Rijksoverheid was een weloverwogen keus. Ik was toe aan rust, zekerheid en vrije tijd. Wat betreft mijn salaris ben ik er op achteruit gegaan, maar dat kan ik mij veroorloven en ik krijg er veel voor terug. Nu werk ik 4 dagen van 9 uur en heb ik meer tijd voor hobby’s, mijn familie en vrienden. De overgang naar het Rijk valt mij mee. Hier spelen dezelfde financiële dilemma’s, maar de urendruk is minder en mijn collega’s zijn relaxter. Ik richt mij nu veel meer op de inhoud.

Financiële verrassing

Achter de schermen moet er veel gebeuren voordat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan kan vragen. Bijna alles wat Justis doet, draait op IT-systemen die sterk en stabiel moeten blijven. Storingen hebben vaak een grote impact, ook financieel. Ik moet weten hoe alle stapjes in het proces verlopen, zodat ik over het financiële stuk kan adviseren. Een deel van mijn werk bestaat uit het maken van maandrapportages die ik heel nauwkeurig analyseer. Ik ben altijd op zoek naar het verhaal achter de cijfers. De gesprekken die ik hierover vervolgens voer met de afdelingen vind ik het leukste van mijn werk. Samen gaan we op zoek naar hoe het proces zo efficiënt mogelijk kan verlopen. En ik zorg ervoor dat de afdeling niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Charmante business

Justis is een kleinschalige, uitvoerende organisatie met een heel charmante business. Van naamswijziging tot aan het Landelijk Bureau Bibob: onze onderwerpen zijn breed en variërend. De kracht bij Justis vind ik echt de mensen. Er werken hier zo’n 400 collega’s waar ik er inmiddels behoorlijk wat van ken. Ik voel me hier ontzettend thuis en op mijn plek. Inhoudelijk gezien heb ik genoeg sparringpartners en met veel collega’s heb ik een persoonlijke connectie. Dat is voor mij een goede bodem voor een nog betere samenwerking.’

Ik werk voor Nederland

Bij Justis kunnen we mensen een tweede kans geven

Brechtje

Medior screener
Justis

Lees meer over Brechtje
Door deze bijbaan zie ik hoe het er in het werkende leven aan toe gaat

Luca

Werkstudent Informatievoorziening
Justis

Lees meer over Luca
Ik voel me soms net een kunstenaar als ik het resultaat van een netwerktekening zie

Jeffrey

Allround medewerker behandelen en ontwikkelen
Justis

Lees meer over Jeffrey
Bij Justis kan ik helemaal mezelf zijn – ook in spijkerbroek en sneakers

Michèle

HR medewerker
Justis

Lees meer over Michèle
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon