Stages bij het Rijksvastgoedbedrijf

Met een stage bij het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) draag je bij aan een beter, duurzamer Nederland. Dankzij ons veelzijdige werk hebben we veel stagemogelijkheden: van techniek tot inkoop en van ICT tot natuurbeheer. Wil jij jezelf ontwikkelen en alles leren over het mooiste vastgoed van het land? Bouw mee aan de toekomst, met een stage bij het RVB.

5 goede redenen om stage te lopen bij het RVB

  • Maatschappelijke meerwaarde - Actuele maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, energie en gebiedsontwikkeling zijn niet meer weg te denken in ons werk. Daar mag jij als stagiair een rol in spelen.

  • Persoonlijke begeleiding - Je krijgt je eigen stagebegeleider, deze collega is je aanspreekpunt bij het RVB en helpt je tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Zo krijg je een toffe inkijk in de praktijk.

  • Netwerken - Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de stagiairs bij het RVB. Dé kans om andere jonge collega’s te leren kennen en je netwerk meteen flink uit te breiden.  

  • Stagevergoeding  - Je bruto stagevergoeding is € 749 per maand op basis van een werkweek van 40 uur. Je krijgt ook een werktelefoon.  

  • Jouw ontwikkeling voorop - We nemen je stap voor stap mee tijdens je stage zodat jij je steeds verder kunt ontwikkelen. Je krijgt voldoende tijd om te werken aan je onderzoek of de opdrachten voor je opleiding. Zo begin je als stagiair, en groei je uit tot expert.

Portret van Roos en Noah, stagiairs bij het RVB

‘Bij het RVB is ruimte voor je eigen inbreng en werk je écht mee in het team. Iedereen is erg hulpvaardig en gefocust op jouw ontwikkeling. Met de andere stagiairs deel je ervaringen, je leert van elkaar én je zoekt elkaar vooral ook op voor de gezelligheid.’ ~ Roos (l) en Noah (r), stagiairs bij het RVB

Wat je weten wilt over onze stages

Meer weten over stages bij het RVB?

Bel of mail ons stagebureau: 06 25 38 99 85 of 

[email protected]

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon