Rijksvastgoed Traineeship

Ben jij (bijna) afgestudeerd voor je wo-master of hbo-bachelor, spreekt de vastgoedwereld je aan en wil je met jouw werk maatschappelijke meerwaarde leveren? Het Rijksvastgoed Traineeship van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) geeft jou de kans om vanaf september 2024 gedurende 2 jaar te werken in verschillende functies en parallel een opleidingsprogramma te volgen. Zo ontwikkel je je tot vastgoedprofessional.

 Solliciteren is mogelijk van 26 april 2024 - 09.00 uur tot 17 mei 2024 - 12.00 uur.

Hoi. Ik ben Ecem Kiliçaslan en ik ben trainee bij het Rijksvastgoedbedrijf. Ik was pas afgestudeerd en toen dacht ik: wat ga ik nu doen? Ik ging me oriënteren en kwam het traineeship tegen. Toen dacht ik: dit is precies wat ik zocht. Ik zag gelijk dat er ook veel aandacht was voor de ontwikkeling in het traineeship en voor mij als persoon. Wat speciaal is aan dit traineeship, is dat je binnen twee jaar tijd vier functies mag uitproberen. De eerste twee heb ik bijna achter de rug. De volgende is waarschijnlijk bij architectuur en de vierde gaat zijn in Curaçao bij vastgoedbeheer. Ja, superleuk. Het Rijksvastgoedbedrijf is op zoek naar mensen met allerlei achtergronden. Je kunt je aanmelden met een bouwkundige achtergrond met een sociale achtergrond, met een bestuurskundige achtergrond. We zijn op zoek naar iedereen. De trainees zijn natuurlijk de specials binnen het Rijksvastgoedbedrijf. Je mag fouten maken, je mag jezelf ontwikkelen en aangeven wat je wil. Ik kon me zelf, als ik naar mezelf kijk, geen betere plek na m'n studie zo fresh out of the school banks wensen.

Met bijna 12 miljoen vierkante meter aan gebouwen en 900 vierkante kilometer grond beheert het Rijksvastgoedbedrijf de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van het land. Van ministeries tot militaire vliegvelden en van gevangenissen tot rechtbanken en natuurgebieden.

Het Rijksvastgoed Traineeship neemt jou mee in deze wereld. Je ontwikkelt je vakinhoudelijke en je persoonlijke kant. En je leert het RVB, als onderdeel van de Rijksoverheid, van verschillende kanten kennen. Zo word je opgeleid tot een breed georiënteerde professional. Tot projectleider of relatiemanager, tot objectmanager of tot duurzaamheidsadviseur.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Rijksvastgoed Traineeship? Meld je dan aan met de interesseknop hierboven en volg ons op LinkedInInstagram of Facebook.

De werkgebieden in de praktijk

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon