Rijksvastgoed Traineeship

Ben jij bijna of net klaar met je wo-master óf hbo-bachelor, spreekt de vastgoedwereld je aan, heeft duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke meerwaarde je interesse? Het Rijksvastgoed Traineeship (RVT) biedt jou vanaf maart 2023 gedurende 2 jaar de kans om te werken aan bijzondere projecten en jezelf te ontwikkelen tot de vastgoedprofessional van de toekomst.

Het Rijksvastgoedbedrijf is op dit moment bezig om het Rijksvastgoed Traineeship door te ontwikkelen. Ons streven is om in oktober 2022 te starten met de sollicitatieprocedure. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij het Rijksvastgoedbedrijf en de volgende lichting van het Rijksvastgoed Traineeship? Volg ons dan op LinkedInInstagram of Facebook.

Met ruim 12 miljoen vierkante meter aan gebouwen en circa 89.000 hectare grond is het Rijksvastgoedbedrijf een van de grootste opdrachtgevers voor de markt. Van ministeries, rechtbanken en gevangenissen tot paleizen, kazernes en natuurgebieden. Dit vraagt om omgevingsbewustzijn, samenwerken, verbinden en ondernemen. Kortom, dé vastgoedprofessional van de toekomst.

Het Rijksvastgoed Traineeship is gericht op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en leidt je op tot een breed georiënteerde young professional in de wereld van vastgoed. Van projectleider tot contractmanager en van assetmanager tot omgevingsmanager. Functies waarin je elke dag aan de grootste en meest unieke vastgoedportefeuille van Nederland werkt vanuit grote maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, energie, klimaat en woningbouw.

De werkgebieden in de praktijk

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon