Rijksvastgoed Traineeship

Ben jij bijna of net klaar met je wo-master óf hbo-bachelor, spreekt de vastgoedwereld je aan, heeft duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke meerwaarde je interesse? Het Rijksvastgoed Traineeship (RVT) biedt jou gedurende 2 jaar de kans om te werken aan bijzondere projecten en jezelf te ontwikkelen tot de vastgoedprofessional van de toekomst.

Het is op dit moment niet mogelijk om te solliciteren voor het Rijksvastgoed Traineeship. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij het Rijksvastgoedbedrijf en een volgende editie van het Rijksvastgoed Traineeship? Volg ons dan op LinkedInInstagram of Facebook.

Met ruim 12 miljoen vierkante meter aan gebouwen en circa 89.000 hectare grond is het Rijksvastgoedbedrijf een van de grootste opdrachtgevers voor de markt. Van ministeries, rechtbanken en gevangenissen tot paleizen, kazernes en natuurgebieden. Dit vraagt om omgevingsbewustzijn, samenwerken, verbinden en ondernemen. Kortom, dé vastgoedprofessional van de toekomst. Het Rijksvastgoed Traineeship is gericht op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en leidt je op tot startend (junior) adviseur of projectleider met de doorgroeipotentie tot (senior) adviseur, projectmanager en projectdirecteur. 

De werkgebieden in de praktijk

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon