De belangrijkste servers van 7 ministeries beheren

Profiel foto Timo van Scheltinga

Timo van Scheltinga

Beheerder SCCM en beheerportaal - SSC-ICT

Profiel foto Benjamin Harmsen

Benjamin Harmsen

Monitoringspecialist - SSC-ICT

Profiel foto Michelle Hamar

Michelle Hamar de la Brethonière

System engineer Active Directory - SSC-ICT

Profiel foto Martijn Veldman

Martijn Veldman

Senior System Engineer Messaging Services - SSC-ICT

Als Windows Server Beheerder bij SSC-ICT ben je onmisbaar. Je zorgt voor een zo storingsvrij mogelijke ICT-omgeving van 7 ministeries. Al die ministeries kunnen dankzij de expertise van SSC-ICT rekenen op dezelfde kwaliteit van dienstverlening. Als Windows Server Beheerder zorg je ervoor dat andere beheerders van SSC-ICT hun werk goed kunnen doen, bijvoorbeeld door hen te voorzien van monitoringstools.

Verschil in specialisme

Timo, Martijn, Michelle en Benjamin zijn allemaal Windows Server Beheerder en hebben ieder hun eigen specialisme. Zo is Timo met zijn team verantwoordelijk voor het beheerportaal en beheert hij SCCM. Deze tool voorziet servers en werkstations zoals laptops en mobiele apparaten, automatisch van nieuwe software, de laatste updates en veiligheidsinstellingen.

Werken met en voor elkaar

Michelle beheert met haar team de belangrijkste servers van SSC-ICT: de domain controllers. Daar draaien maar liefst 50 domeinen op. Benjamin zorgt er als monitoring specialist voor dat beheerders van SSC-ICT over de beste dashboards beschikken. En dus razendsnel op de hoogte zijn van storingen. Ten slotte beheert Martijn zo’n 60.000 mailboxen van 7 ministeries. Hij voorkomt onder meer dat de Rijksoverheid via mail wordt aangevallen door hackers.

Bekijk in de video de verschillen in het werk van deze Windows Server beheerders.

Meer over de organisatie

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon