Hier kun je werken

De Rijksschoonmaakorganisatie maakt meer dan 600 rijkspanden verspreid over heel Nederland schoon. Daar zitten ook hele bijzondere locaties tussen. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Gewone en bijzondere locaties

De panden van de Rijksoverheid zijn heel verschillend. Er zijn grote en kleine kantoren van bijvoorbeeld ministeries of de Belastingdienst. Maar ook bijzondere panden zoals rechtbanken, paleizen, vuurtorens, gevangenissen, sluizen en de Tweede Kamer. Dat maakt werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie best bijzonder.

In heel Nederland

Er is bij ons heel veel mogelijk. Want in elk rijkspand zijn enthousiaste en vakkundige schoonmakers nodig. Het liefst werk je natuurlijk dicht bij huis. Zodat je makkelijk met de fiets of de bus naar je werk kunt. Waar je ook woont, er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je kunt werken.

Ook collega’s op kantoor

Er werken ongeveer 1.600 schoonmaakmedewerkers bij de Rijksschoonmaakorganisatie. Zij worden ondersteund door collega’s op kantoor, zoals adviseurs, inkopers en financieel medewerkers. Welke expertise je ook meebrengt, je bent bij ons van harte welkom. Ons hoofdkantoor zit in Den Haag, maar we werken ook vanuit huis als dat kan. 

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon