Hybride werken

Even sporten in je lunchpauze. 's Middags je (klein)kind van school halen en ‘s avonds je werk afmaken. Een overleg online bijwonen terwijl je collega’s op kantoor zijn omdat er een loodgieter langskomt. Bij ons kun je  hybride werken als je functie dat toelaat.

‘Als werkgever willen we dat jij lekker in je vel zit, zodat je tijdens je werk én privé op je best bent.’

Ruimte om te kiezen waar en wanneer je werkt

Werk je hybride, dan kies je bewust waar en wanneer jij jouw werk doet. Zo ben je de ene dag op kantoor voor overleggen en om je collega’s bij te praten over jouw project en ben je de andere dag thuis om stukken uit te werken en een presentatie voor te bereiden.

In verbinding en vertrouwen samenwerken

Hybride werken is alleen succesvol als we vanuit vertrouwen en in verbinding samenwerken. Jij maakt heldere afspraken met je leidinggevende en met je collega’s, bijvoorbeeld over bereikbaarheid en overleggen. Een mooi bijeffect is de impact die we hiermee maken: hybride werken is minder druk op snelwegen en OV en minder CO2-uitstoot.

infographic hybride werken

Aan de slag met hybride werken

Om hybride te kunnen werken, moeten zaken wel goed geregeld zijn. Zo krijg je:

  • voorzieningen voor een gezonde, arbo-conforme thuiswerkplek zoals een bureaustoel en een verstelbaar bureau;

  • een thuiswerkvergoeding per thuis gewerkte dag;

  • een reiskostenvergoeding als je naar kantoor reist;

  • een extra vergoeding voor meubilering en stoffering voor het inrichten van je thuiswerkplek.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon